Viikonlopun menovinkki

Viikonlopun menovinkkinä suosittelen sirkushuveja Sysmän Morganismissa esiintyvän Sirkus Minimus Pulexin ja Tirehtööri H. J. Morganin seurassa:

kirppu_mainos.jpg

Sopii kaiken ikäisille ja kokoisille. Säätiedotus on luvannut sadetta, joten mikä sen parempi tapa viettää lauantaita kuin tutustua tähän historiallisia perinteitä omaavaan sirkustapahtumaan!

Kirppusirkukset ovat saaneet alkunsa 1830-luvun Englannista, jossa ne olivat suurta hupia sen ajan festareilla. Viimeisemmäksi tätä taiteen muotoa on saanut ihailla 1960-luvulla Ameriikoissa ja viimeinenkin kirppusirkus sulki ovensa Englannissa 1970-luvulla. Kirppusirkusten esiintymistekniikoita on kehitelty useita, mutta perinteisesti kirput seikkailevat miniatyyri sirkuksessa erilaisissa vempaimissa. Mitä tapahtuu Sirkus Minimus Pulexissa… kannattaa mennä itse kokemaan!

Kartan Morganismiin löydät täältä

Ajo-ohjeet: Helsingistä Lahden moottoritietä Lahden ohi liittymästä Vääksyyn, sieltä Asikkalaan ja Pukkilanharjun maisematietä kohti Sysmää, seuraile opasteita ja Rapalantielle käännytään vasemmalle muutama kilometri ennen kirkonkylää ja muutaman sadan metrin päässä oikealla on komea postilaatikko ja tiedät olevasi perillä. Perille pääset myös 9-tieltä Sysmän kautta ajaen.

Linja-autoja lähtee Sysmään Helsingistä lauantaisin klo. 9:00 ja 11:00.

Menkäähän kokemaan ainutlaatuinen lauantai!

Image by Morgan

About these ads

6 comments on “Viikonlopun menovinkki

 1. Voi miten suloista elvyttää katoavaa sirkusperinnettä. Onneksi sentään Helsingistä kulkee busseja Sysmän suuntaan! Voitko uskoa, että täältä Los Angelesista ei lähde yhtään sinne päinkään!!! Eli väliin jää tällä kertaa.

 2. Tuima,
  KIITOS! Ah, voi miten briljanttia :). Tulen heti käymään :)

  Neulekirppu,
  The Mother of the Flea Circus, I can believe it is ;D

  Itkupilli,
  No jopas on hävytöntä touhua Greyhoundilta! Täytyy heti laittaa valituskirjettä eteenpäin! Olisihan se ollut niin mukavaa jos olisit päässyt tänne päin, tai edes Sysmään ;)

 3. Tervetuloa takaisin, Elegia!
  Puolisentoista tuntia sinne ajelee, Morganismiin siis :) Älä nyt heti kuitenkaan kovin kauas taas katoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s