Valokuvatorstai 113 – lämpö

Valokuvatorstaissa etsitään talven keskelle lämpöä.

Maalämpö on paras:

lampo

Azoreiden Furnasissa sijaitseva kuuma lähde pulputtaa mukavasti lämpöä ja höyry tekee ilmasta pehmeän kostean, hyvän hipiälle ja keuhkoille sekä nautittuna parantaa kaikki vaivat.

Edit klo 23:24

Jaa. Olivat lopettaneet osallistumisajan tähän haasteeseen. No, tokkopa tuo haittaa ja onhan tämä jo ainakin kaksi viikkoa jäljessä ;) Mutta eikös tänään ole torstai…

About these ads

10 comments on “Valokuvatorstai 113 – lämpö

 1. Tuollaiseen höyrypilveen olisi nyt mukava päästä. Oikeastaan olisi kiva, jos sellaisen saisi mukaan, kun lähtee ulos. Joku kannettava versio olisi kiva :D

  Olen itsekin harkinnut osallistuvani tuohon alokuvatorstain aiheeseen, mutta venyi tämä harkinta-aika silleen pitkäksi :P

 2. Kyllähän osallistumisaika pitäisi olla seuraavaan haasteeseen asti, eli mukava kuva – hyväksytty! :-D

  Pääsispä tonne tai tollaseen edes. Kossilla oltiin kuumas lähtees ja jossain muualla kieriskeltiin parantavassa lämpöisessä mudassa, muisti palailee pätkittäin.

 3. Elegia,
  Taskulähde! Osta Kossu! Ajanee saman asian. Tosin tumma rommi on parempaa näillä pakkasilla ;) En pitänyt mitään kiirettä tämän osallistumisen kanssa, kun katsoin silloin muinoin seuraavan haastepäivän olevan vasta reippaasti tämän vuoden puolella. Laitoin sinne kommentteihin, muiden mattimyöhäisten kera, kuitenkin linkin tänne.

  Timo,
  Kiitos hyväksynnästä :) Parantava lämpöinen muta kuulostaa herkulliselta! Livesti olen päässyt tälläisista nauttimaan vain jossain Coloradon vuorilla ja Uudessa-Seelannissa (siellä taas rikin katku oli niin etova ettei se suuri nautinto ollut polskia pyykkipoika nenässä).

  Susupetal,
  Tuo kyseinen lähde oli kiehuvan kuumaa, mutta samaisesta kaupungista löytyy myös miedommalla lämmöllä varusteltuja pulahtelulähteitä. Jopa nuoruudenlähde. Sinne. Nyt.

 4. Hieno kuva! Terveyslähde olisi poikaa. Ei minua ikä haittaa, mutta vaivat ja kilojakin olisi kiva sulaattaa yhdellä pulahduksella pois. Tuntuu kuin olisi jo katsominen vähän auttanut :-)

 5. Susupetal,
  Ou baby baby! Uudestisyntymisen ihme on tapahtunut!

  Mariar,
  Höyry on hyväksi ihmisille ja voi kun saisin tuon kuuman veden tänne pattereihin pyörimään. Täällä on koleeta.

  Uuna,
  Sellainen kilojensäätely lähde olisikin aivan oiva vekotin. Sellaisen kun löytäisi niin voisi elellä herroiksi koko lopun ikänsä ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s