Sunday Classic – 080712

Tänään fiilistellään:

- From the Beginning -

Emerson, Lake and Palmer julkaisi vuonna 1972 ’Trilogy’ -albumin, jolta tämä päivän kaunis biisi on lohkaistu. Brittiläinen progebändi koostui siis herroista Keith Emerson, Greg Lake ja Carl Palmer ja se toimi aktiivisesti 1970 – 1979 sekä 1991 – 1998, ja vielä 2010 40-vuotis juhlakiertueen merkeissä. Päivän biisi on herran Lake käsialaa. Tuo albumi on tosin niin hyvä, että sen voisi paiskata tänne kokonaan. No, tuubist se löytyy tästä linkistä.

Tämä postaus on esiajastettu, joten reissunainen pyytää kainosti linkitystä linkkilistaan. Kiitos.

About these ads

12 comments on “Sunday Classic – 080712

  1. On kyllä niin ihana biisi, kuten tosiaan koko albumikin, tätä on tullut kyllä kuunneltua paljon vähemmän kuin Brain Salad Surgeryä, joka on mielestäni yks maailmankaikkeuden parhaista albumeista. Mutta tää on ihana…oho sanoinkin sen jo, mutta minkäs teet, niin on ihana. Ja kävipäs säkä, on ihan kunniatehtävä linkittää tämä biisi linkkilistaan. ;)

  2. ja koska Vuodatus tuntuu olevan korjauksen alla jonkun viikon, niin en voi itse osallistua – enkä kirjoittaa blogiin – enkä tiedä viitsisikö sitä tehdä uutta blogia jokkelin toiselle alustalle…

  3. Tämä on ok. Minulla on paljon soitettu Trilogy jossain yhden pahvilaatikon uumenissa kirjahyllyni alaosissa, mutta ei sen pitäisi vielä puhki olla.

  4. Puhkisoitettu vinyyli täälläkin ja uudempi versio cd:nä. Sitä tosin on harvemmin tullut kaivettua enää esille, joten tervetullut muistutus tästä iki-ihanasta levystä! Silti: ensimmäinen levy oli ELP:lläkin paras!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s