Valokuvatorstai 49 – Oliverin painajainen

Valokuvatorstaissa Oliver kauhistelee.

Oliverille kukat ovat aina olleet paitsi rakkauden, myös elämän ruokaa. Kukat joita voi katsella ja haistella, joiden kanssa voi elää niiden lyhyen elinkaaren ajan, ne ovat oma nautinnon lähteensä, loputtoman antoisa. Hän ei ymmärrä ihmisiä, jotka eivät rakasta kukkia tai pitävät niitä vain somisteina, kuten koristetyynyä tai jotain Hummelin posliinihahmoa. Hän ei ymmärrä ihmisiä, jotka pahoinpitelevät kukkia saadakseen uutetta jota sitten hierovat ihoonsa kuin sotasaalista ja jättävät jälkeensä teurastettujen kukintojen raatoja. Hän tietää että nämä ovat äärimmiäisiä,dramaattisia näkemyksiä eisiksi puhu niistä kovin usein, mutta häntä ihmetyttää, että maailmassa jossa mielihyvä on niin vähissä, ihmiset eivät näe kukkia osana ratkaisua, eivät tajua että oppimatta jäänyt läksy niiden ihanuudesta erottaa ihmiset toisistaan, ihmiset ja maan toisistaan, ihmiset ja iankaikkisen toisistaan.”

pontto.jpg

I Never Promised you a Rose Garden

(Lynn Anderson – Link YouTube)

***

Viikon klassikkobiisinä soikoon:

Poison – Every Rose Has It’s Thorn

(Link YouTube)

12 comments on “Valokuvatorstai 49 – Oliverin painajainen

 1. Kyllä tuossa kelpaisi istuskella. Arkikäytössä vain kauneus ja vitsikkyys taitaisivat kulua. Lynn Anderssonin laulu sopii kyllä kuvaan sopivan ironisesti. Mainio kuva ja mainio pönttö.

 2. Kiitosta Tuima,
  Joo, ei kotikäyttöön. Tuo löytyi jostain pienestä ravintolasta Sveitsissä. Miesten huusissa oli auringonkukkaistuin 🙂 (kurkistin ovelta, mutta en uskaltaunut sisään kuvaamaan ;))

 3. Siinäpä hyvä osallistuja haasteeseen! Serkulla oli tuollainen vastaava, jossa oli partakoneenteriä siinä istuinrenkaan sisällä. 😀 Meillä ihan vain iso punainen sydän…

 4. Tuima,
  Sans muuta, olen sitä myöhemmin harmitellut itsekseni. Se oli itse asiassa parmman näköinenkin.

  Katriina,
  Ruusujen tuoksussa 😉

  Timo,
  Partakoneenterät on kyllä aika huikea. Jenkkilässähän noita on jos joka lähtöön. Jossain näin kolikkomallin. Jahas, odotettavissa on siis sydämmiä Timon vessakuvaussarjaan 😉

 5. Kiitokset kauniit kaikille 🙂

  Allyalias,
  Sveitsistä. Löytyisiköhän K-raudasta? Tuskin. Tokkopa noita tuo edes kukaan maahan. 😦

  Maria,
  Tekstistä yritin nostaa ylös pyttyyn sopivat sanat… 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s