count down

Ikävä olo märissä sukissa laahustaa nukkumaan. Ei auta edes kuiviin vaihtaminen, sen verran pahasti karahti kintuille Juhannusprojektini. Optimistisesti edelleen kuvittelee saavansa enemmän aikaan lyhyemmässä ajassa kuin todellisuudessa on mahdollista. Tai sitten olen vain tussutellut edes takaisin nämä päivät. Perjantai meni huilatessa ja tämän päivän pyörremyrsky ei tuonut tulosta. Lauataina eivät suostuneet jättämään rauhaan, vaan raahasivat korvista vetäen syömään. Kuulemma pitää joskus 😉 No, onneksi on vielä nuo ensi viikon illat. Eräpäivä häämöttää vasta perjantaina. Niin ja tietenkin se viimeinen yö!

Tässä viime tippaan jättämisessä minä olen hyvä. Miksei voi olla sellaista ammattia kuin viimehetkien organisaattori. Siinä pärjäisin varmasti. Olisiko tässä liikeideaksi asti jyvää. No kunhan saan sukat kuiviksi pohdiskelen asiaa syvällisemmin 😮

Hieman huolestuttaa miten työpäivien jälkeen jaksaa puhaltaa tuulta tuohon projektiin. Enemmän kuitenkin huolestuttaa kuinka moni vaivautuu työpaikalle huomenissa. Yksi jo soitti tuossa päivällä ja ilmoitti olevansa sairauslomalla lähes koko viikon. Hänellä oli kyllä aivan oikea syy ja parempi pysyä levossa kuin tulla rehkimään. Mutta sitten ne muut…. Hauska laskea aamulla päälukua. Ou jee. Argh!

Sunnuntain klassikkobiisinä soikoon siis ‘Working Class Hero’. Tosin uusioversiona. Yleensä en siedä cover-versioita mistään biisistä, mutta tämä Green Dayn versio vanhasta John Lennonin kappaleesta on harvinaisen hyvin onnistunut (harvinaista suvaisevaisuutta tällä rintamalla ja vielä ex-Beatlen biisiä kohtaan… ne sukat sotkee mun pään). Ja ajaahan Green Day hyvää asiaa julkaisemalla tämän kappaleen ‘Instant Karma’ -CD:llä Darfurin ihmisoikeuksien puolesta.

Working Class Hero – Green Day

Alkuperäinen John Lennonin esittämänä vuodelta 1970 löytyy täältä.

Tai sitten rallattelen niille aamulla tätä Kotiteollisuuden ‘Routa ei lopu’ 😀

Kyllä sitä jaksaa rypistää kunhan muistaa nukkua tarpeeksi 😉

6 comments on “count down

 1. Green Dayn tulkinta on hieno, kuulin se joku aika sitten ja olin tyytyväinen, että he olivat säilyttäneet alkuperäisen tulkinnan hengen.

  Työiloa tai ainakin kärsivällisyyttä viikkoon!

 2. Kiitos Tuima,
  Tilanne oli parempi aamulla kuin osasin ennakoida ja täällä päässäkin etenee. Kärsivällisyys lienee valttia silti 🙂
  Se alkuperäisen hengen säilys minuunkin kolahti. Olisi se karseaa jos siitä olisi joku hiphop-versio tehty.

 3. Produktiivinen viimetinka on hedelmällisin ja tuotteliain hetki ihmiselämässä. Oi niin tuttua ihmiselämän rakennusainetta omalla kohdalla ja varmasti monien muidenkin. Tsemppiä sinulle Lepis, työpäivän jälkeen on välillä aika voimaton puristamaan projekteja kasaan.

 4. Hei! Mukavaa kun valaisit huonomuistisia, olemme miehen kanssa tykänneet Green Dayn kappaleesta ja miettineet päämme puhki, kuka sen on alunperin tehnyt. Ei kyllä Lennon tullut mieleen, hitaasti sitten Marianne Faithful.

 5. Katriina,
  Tykästyin tähän versioon niin, että taidanpa käydä ostamassa sen CD:n.

  Marianne on tehnyt oman versionsa siitä ja liuta muita: David Bowie, Ozzy Osborne, Marilyn Manson, Manic Street Preachers ja joukko muita. Minä en muista muuta kuin sen alkuperäisen 😮

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s