Tukkirekka ja koulubussi kolaroivat Sysmässä!

Kuomani Hamalaisen keromus tosielämästä tuolla ‘rekkakuskien maine katkolla‘-postauksessani nosti sitten jo karvat pystyyn:

Sysmästä ja rekkakuskeista: perjantaiaamuna ajoi tukkirekka kärkikolmion takaa, hyvän näkyvyyden vallitessa, koulutaksipikkubussin kylkeen, kaataen sen. Onneksi ei tytär, eikä muitakaan koululaisia, ollut enää kyydissä. Taksikuskikin selvisi säikähdyksellä, joka lienee kuitenkin ollut melkoinen.”

Kärkikolmion takaa hyvän näkyvyyden vallitessa koululaisia kuljettanut pikkubussi rusinaksi! Goolettamalla löytyi tämä Etelä-Suomen Sanomien leike aiheen tiimoilta:

Pikkubussi ja tukkirekka kolarissa Sysmässä

Tukkirekka ja pikkubussi kolaroivat aamulla Sysmässä. Turmasta selvittiin ilman loukkaantumisia, mutta bussi vaurioitui niin pahoin, että se noudettiin pois hinausautolla. Rekka pääsi jatkamaan matkaansa omin voimin.Onnettomuus sattui yhdeksän jälkeen, kun Suomennurmentieltä Vääksyntielle tulleen tukkirekan kuljettaja ei huomannut lähestyvää bussia, vaan ajoi kärkikolmion takaa risteyksessä suoraan sen eteen. Bussinkuljettaja yritti väistää, mutta rekka osui auton oikeaan kylkeen ja bussi kaatui ojaan.Pikkubussi oli koululaiskuljetuksia tehnyt auto, mutta siinä ei ollut tapahtumahetkellä matkustajia. Kuljettaja käytti turvavyötä eikä hän loukkaantunut.

Alkoholilla ei ollut osuutta turmaan.

12.10.2007 13:34

Ettei vain olisi ollut sama tappajarekka, joka minua vaani taannoisella reissullani. Ja päästivät sen vielä menemään! Onneksi tuossa kolarissa ei kenellekkään käynyt kuinkaan. Kauhistuttaa ajatellakkaan mitä olisi voinut sattua, jos lapset olisivat olleet vielä kyydissä. Minä voisin syöttää sen tukkirekan kuskin suorilta Kauhuaakkosissa esiintyvälle Minotaurokselle!

Varokaa hyvät ihmiset Sysmän kulmilla liikkuvia tukkirekkoja! Ja muuallakin! Ja muitakin!

Liukkaiden lähestyessä peräänkuulutan malttia liikenteeseen kaikille tahoille!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s