How to survive November – 24

Katso sivakointia!

 

hiihto.jpg

Tämähän alkaa olla voiton puolella kun telkkarista voi katsella päivät pitkät jos jonkin sortin suksimista! 😉

Edit 25.11.07 Hiihtämisestä.
Tilastotieteilijät mittailevat ja laskeskelvat kaikenlaisia elomme riemuja ja suruja tilastoihin ja aika ajoin informoivat meitä pelottavilla lukemilla siitä mihin ja kuinka paljon eläissämme käytämme aikaa. Näitähän on pilvin pimein, kuten kuinka monta vuotta nukumme elämästämme tai montako vuotta olemme vessassa. Eivätpähän vain ole vielä laskeneet montako vuotta elämästään Lepis on käyttänyt hiihtämisen katsomiseen!

Suksiahan se ei laita jalkaansa, ei sitten minkäänlaisia. Omenapuun alle Katriina on laittanut hyvän kuvasarjan hiihtokeskuksesta, jossa Lepis pisti säpäleiksi kolmet sukset yhden talven aikana ja sen jälkeen totesi, että tämä saa riittää. Ja siihen loppui hiihtäjän ura. Laillisesti. Lapsuuden traumojahan siitä touhusta oli ollut jo siitä asti kun kävelemään oppi. Muori, tuo himo-urheilija, kun väkisin pisti osallistumaan kaikkiin mahdollisiin maakunnan hiihtokilpailuihin. Ja hiihti vielä itse perässä hoputtamassa. Veikkaisin motiiviksi ne palkintoina olleet lakupatukat.

Sitä paitsi, lumi elementtinä on aikamoinen inhotus. Minulle sopii vallan mainiosti tuollainen keli kuin Espoossa tällä hetkellä on koko talveksi. Muutama aste plussaa ja vettä tihhuuttaa. 🙂

ps. Tänään sitä saa taas katsella koko päivän 🙂 Rehellisyyden nimissä täytyy tunnustaa, että siinä on hyvä tehdä käsitöitä samalla. Aivan kuten formulakisojen katsominen on parasta silitysaikaa.

6 comments on “How to survive November – 24

  1. Mainiota grafiikkaa! Vai sellainen tarina on suksikammon takana. Täällä on minusta liian mäkistä, välillä niin jyrkkiä hiihtolatuja, että kannan mieluummin sukset alas. Vanhana oululaisena tykkään hiidellä tasaisella, mieluiten jäällä.

  2. Porissa on hiihtolatu Isomäessä. Ennen vanhaan kymmenen kilometrin ladulla oli yksi ylämäki ja yksi alamäki. Alamäen voi laskea joko latua pitkin tai vieressä olevaa metsätietä pitkin. Nyt kuulemme kiertelevät Isomäkeä vähän mielikuvituksellisemmin.
    Porissa on toinenkin mäki, Raatihuoneenmäki. Siinä kaikki, siis Kaikki, ajokortin täällä saaneet ovat harjoitelleet mäkilähtöä.

  3. mm,
    🙂 Minä ajoin ajokortin opiskeluaikoina Pohjanmaalla ja näin ollen taisi mäkilähdön oppiminen puolitiehen. Liikennevaloissa käyttäytymistä käytiin tosin harjoittelemassa Seinäjoella, jossa taisi tuohon maailman aikaan olla maakunnan ainoat liikennevalot.

  4. Hamalainen,
    Tämän päivän tulosten perusteella meikäläiselläkin saattaisi olla saumaa päästä miestiviestijoukkueeseen 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s