How to survive November – 25

Mahdoton tehtävä!

Hesarin verkkosivuilta on linkki Warner Music Finlandin sivuilla järjestettävään kilpailuun, jossa voi voittaa matkan Led Zeppelinin keikalle Lontooseen 10.12.2007. Eikä tarvitse muuta tehdä kuin kertoa omasta mielestään paras Led Zeppelinin biisi! Ja hah! Eihän sellainen ole mahdollista!

Yritäppä nyt näitä laittaa paremmuusjärjestykseen:

Good Times Bad Times
Communication Breakdown
Dazed And Confused
Babe I’m Gonna Leave You
Whole Lotta Love
Ramble On
Heartbreaker
Immigrant Song
The Rain Song
Celebration Song
The Battle of Evermore
Misty Mountain Hop
Since I’ve Been Loving You
Rock And Roll
Black Dog
When The Levee Breaks
Stairway To Heaven
The Song Remains The Same
Over The Hills And Far Away
D’Yer Maker
No Quarter
Trampled Underfoot
Houses Of The Holy
Kashmir
Nobody’s Fault But Mine
Achilles Last Stand
In The Evening
All My Love

Osallistuin arpomalla tämän:

Tosin onhan ‘Stairway to Heaven’ valittu joskus maailmankaikkeuden parhaaksi rokkibiisiksi, mutta eihän kaikki voi olla sitä mieltä…

Pääpalkinto on muuten tynkä, liput lentoineen yhdelle hengelle ainoastaan ja eväät joutuu ostamaan itse. Taidatpa joutua suunnistamaan keikkapaikallekkin aivan omin nokkinesi.

Ps. Huhut kertovat ettei tämä ainokaisena mainostettu konsertti jäisikään sellaiseksi, vaan bändi olisi lähdössä kiertueelle ensi kesänä! No eihän ne tänne tulisi, mutta olisihan se aikaisen makoisaa… Robert Plantin olen joskus nähnyt jollain festareilla Boulderin (CO) täyteen ahdetulla jalkapallostadionilla.

Vaikeusasteen lisäys:

Wanderlist-sivustolla voit reaaliajassa valita The Best Rock Song Ever ja antaa muille jopa miinuspisteitä. Voit myös ottaa osaa The Most Depressing Rock Songs Ever, The Most Annoying Star Trek Incarnation ja Hottest Red Heads (Lepis ei ole äänestettävissä) äänestyksiin. Niin ja tuhansiin niihin muihin mitä ovat keksineet.

4 comments on “How to survive November – 25

  1. Since I’ve Been Loving You repii sydämen rinnastani, se on minusta paras bluesvingutus, mutta voisin yhtä hyvin sanoa kymmenen muuta. Led Zeppelin III oli ensimmäinen ostamani LP-levy ever eikä Immigrant Songia siksi päihitä aloitusbiisinä mikään. Whole Lotta Love on aivan lyömätön ja saa edelleen pään sekaisin.

    JOskus kaipaan edelleen sitä, että olisin nuori ja voisin juoda enemmän ja kuunnella ekstaasissa musiikkia…ei tunnu ihan samalta kaksiteholasit päässä ja sukankudin sylissä.

  2. Katriina,
    Ekstaasisssa musiikin kuuntelu onnistuu vielä tälläkin iällä aivan hyvin sukkapuikot käsissä 🙂 Kerrostaloelämän haittapuolia on vain ettei voi kaikkea mitä pitäisi kuunnella niin kovaa kuin niitä pitäisi ekstaasi-asteelle päästäkseen. Konserteissa minä olen se keski-ikäinen ‘häirikkö’, joka aiheuttaa pahennusta muiden keski-ikäisten valloittamassa katsomossa. Tosin, joutuuhan ne antaa periksi ja tulemaan mukaan! Juomiselle on kyllä tullut stoppi, ei jaksa enää. Eikä ainakaan niitä seuraavia päiviä…

  3. Ota nyt kuitenkin osaa siihen kilpailuun SusuPetal! Ei kai sillä niin väliä minkä biisin sinne täräyttää. Jos vaikka tärppäis konserttikeikka 🙂

    Taitaisin kallistua tuohon Rock and roll. It never dies 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s