29 comments on “Valokuvatorstai 73 – kuvapeitto 010108

 1. Näinhän se on hyvä aloittaa, jotta jaksaisi jälleen 366 päivää tätä vuotta. 🙂
  Oikein hyvää alkanutta vuotta 2008 ja pirteitä päiviä edelleen!

 2. Juu ei hajuakaan mitä tuossa kuvassa on. Mutta toinen näyttää väsähtäneen jo. Niin mitä nuo on tuossa kuvassa?????

 3. Auringonkukka,
  Samoin sinulle oikein Hyvää Uutta Vuotta aurinkoisten kukkien merkeissä!

  Neulekirppu,
  Vaaleita ja tummia sopivassa sekamelskassa, tää elomme tää. Kunhan eivät vie tuota tummaa violettiä… 🙂

  Tarjuska,
  Pirteitä päiviä, myös se yksi ylimääräinen, sinullekkin. (Mistä sä tuon pirteän keksit, annatko vähän minullekkin…)

  SusuPetal,
  No mitäs hyppivät tuossa paukutellen kaikenmaailman raketteja. Jos kerran häiritsevät minun yöuntani, niin ossoon minäkin kiduttaa. Loput osat on pakkasessa pahan päivän varalle 😉 Ja juuri kun minun piti keksiä järkevä selvitys Nukelle, paljastit minut. Kohta ne tulee etsimään sitä jätepuristimeen kadonnutta Espoolaista siistijämiestä täältä… Hui. No onneksi täällä ei ole siivottu. Paikallisella CSI:llä riittää hommoo. Hahaaaa… Eikös joskus 70-luvulla tullut telkkarista sellainen sarja, jossa mies oli survottu pakastimeen???

  Nukke,
  Susun epäilyistä huolimatta työnsin nuo näpit korviini, kuvan ottamisen jälkeen, viime yönä paukuttelua ehkäisemään. Apteekista saa sellaisa ruman keltaisia Eareiksi kutsuttuja. Kovien äänien ehkäisyyn siis. Ei suositella pakastettavaksi.

 4. Näytöstäsi valuu kummaa valkoista töhnää!

  Mutta nuo korvatulpat ovat eksoottisen väriset tuolleen käytettyinäkin. Onkohan noissa kaikki ne vaikkuvärit jotka on diskossa tukkinu päähän korvien kautta. Makeeta.
  Hyvä on, Upeeta sitten!

 5. Täällä löytyikin ihanan väriset tulpat, näitä olisi koirani tarvinnut viime yönä. Tärisi raukka sängyn alla peloissaan ja vieläkin on varuillaan kun silloin tällöin paukkuu. Hyvää tätä vuotta!

 6. Oh-show-tha hoi-ne-n,
  Valkoinen töhnä taitaa olla sitä ylijäämävaikkua. Diskovärit pysyvät vielä sisällä – Staying Alive! 😉

  H.M.Juhan Hämeenjussi,
  Tuoksuuko ne?

  Suvisuti,
  Voi pientä. Harmitus ettei ne ole vielä tehneet koiramalleja. Hyvää tätä vuotta Kesänmaalaajalle kanssa 🙂

 7. Katsoin ensin, että siinähän on sormia ja piankohta, että onpa vaan pari aikansa elänyttä nakkia 😀 Mutta kyllä se sitten siitä valkeni. Vähän viime yötä rauhallisempaa loppuvuotta sinulle 🙂

 8. Suvisuti kuule,
  Yritin tuossa 3 kertaa kommentoida valokuvatorstain kuvaasi, mutta ei vuodatus toiminut. Nuo kirjainkooditukset syö naista.

 9. No, kyllä on minulla huonosti asiat, kun heti ensiksi näin (myös) ne leikatut sormenpäät ja sitten luulin pesusieniksi.. Eikö 90-luvullakin näytetty tv-sarjaa jossa neito (Nina Nurminen) pisti poikakaverinsa lihamyllyyn ja jauhelihoiksi…
  Tästä makaaberista sivuloikasta huolimatta, sydämellistä (ei tosin irroitettuna) ja onnekasta uutta vuotta Lepikselle!

  Kiva kun jossain sataa lunta – täällä!

 10. Katriina,
  Ttrendivehkeet… :))
  Hyvää Uutta Vuotta myös sinne Jyväskylän kulmille. Eikö sielläkään ole vielä lunta :O

  Kutuharju,
  Niin, eikös niitä kaikelaisia rakennekynsiä koristella mitä mielikuvituksellisemmilla tavoilla nykypäivänä. Hyvin nuo siis sormista kävisi 🙂 Hui, tuollainen tv-sarja on kyllä jäänyt katsomatta. Pelottava skenaario. Toivottavasti ei mennyt ruokapöytään asti.
  Hyvää Uutta Vuotta! Maukasta 😉

 11. SusuPetal,
  Niinhän olikin. Parempi hippi pakkasessa kuin ossi ojan pohjalla. Ja nyt mä tapan tuon lumisateen! Tuolla ulkona on sittenkin häivähdys jotain valkoista vaikkua, argh!

  Krisu,
  Jaa, enhän minä tiedä. Sain niitä kerran töissä sellaiselta komealta nuorelta mieheltä lahjuksena. No niiden merkki on Gondow 🙂 Spark Plugs.

 12. Jaahas, juhlinnan jälkeinen katumusharjoitus menossa. Toinen kuulee kunniansa siitä että tuli hiukan juhlittua liikaa ja toinen pyytää nöyrästi anteeksi. Hauska kuva. Ja mikä värimuotoyhdistelmä!

 13. Minäkin luulin ensin, että siinä on paloiteltu ja maalattu jonkun nakit. Sitten tajusin, että korvatulpathan ne siinä. Toivottavasti väri ei tarttunut korvista… ;D

 14. Mehtäsielu,
  Olipa jälleen osuva kuvaus 🙂 Sitähän se meiskaaminen tuolla korvissani siis oli koko yön vaikka kuinka yritti kääntää kylkeään…toinen vain juhli juhlimistaan.

  Elina,
  Väri tarttui korviin sieltä discosta!

 15. Hauskanväriset korvatulpat. Minäkin olisin tuollaisia tarvinnut, vaan miten sitten olisi keskustelu ystävien kanssa sujunut.

 16. Voi Obeesia, siinäpä pulma. No onneksi nuita ei tarvitse käyttää kuin pahimpina aikaoina pommien poksahdellessa juusi kun olet vaipumassa unen nirvanaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s