You Make My Day

nappi.jpg

HaloEfektiltä tuli ‘You Make My Day’-tunnustus (award ameriikaksi) kuvanapilla terästettynä. Erittäin mieltä lämmittävä posti 🙂

Napin ohjeistukseen sisältyy seuraavaa:

“Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times.”

Näitä päivieni piristäjiä haluan muistaa tämän ‘You Make My Day’ -napin muodossa:

Elina
Morgan
Realistinen Optimisti
Käpsä
Katriina
Tuima
SusuPetal
Mehtäsielu
Henna
HaloEfekti

Hankalaa, sillä hyviä blogeja on niin paljon eikä niitä voi laittaa tärkeysjärjestykseen. Tänään voidaan kuitenkin nauttia salamavaloista ja glooriasta. Lasillinen lempijuomaa sen kunniaksi ja lauantai-ehtoon ratoksi. Kippis 🙂 (tipatonta tammikuuta viettävät voivat valita juoman makunsa mukaan 🙂 )

nappi.jpgnappi.jpgnappi.jpgnappi.jpg

Edit su klo 22:04 Mehtis, Katriina ja Timo ovat myös ojentaneet minulle tämän ihanan kukkakimpun. Kiitos kiitos.

ps. Puhe löytyy kommenttilootasta 🙂

Edit la klo 23:13 Hennalle kiitos uudesta kukkapuskasta. Tämä on huumaavaa 🙂

16 comments on “You Make My Day

 1. Kiitos, kiitos, laittelen awaardia eteenpäin varmaan ensi viikon alussa, kunhan saan pari muuta juttua päivitettyä ensin alta pois.

  I want to thank my family and everybody. This is just too much!

 2. Oih, kiitoksia kovasti! En nyt pidä puhetta, koska ei sitä kukaan jaksa kuitenkaan lukea. Kiitän tässä kuitenkin myös perhettäni ja tarhantätiä ja ekan luokan opettajaani ja lähimarketin kassaa ;D

  Pistän hyvän kiertämään lähitulevaisuudessa :))

 3. YOU made my day 🙂 Kiitos paljon – vaikeaa on luovuttaa tätä eteenpäin vain kymmenelle, kun sen voisi itseasiassa antaa kaikille seuraamilleen blogeille.

 4. Kiitän kunniasta. En varmaan laita eteenpäin, kun en ole ketjujunamiehiä. Maljan kuitenkin nostan omatekoisella oluellani, jonka vahvuus lähentelee mietoja viinejä ja kuohuvuus jopa ohittaa kaiken maailman samppanjat. Kippis! Tänä Venla-gaalan iltana haluan vielä muistaa läheistä ystävääni H. M. Juhani Hämeenjussia, joka hyvinkin ansaitsisi Jussi-palkinnon. Vielä kerran: kippis! Kolmannen maljan kohotan yhteiselle ystävällemme Lepikselle, jonka kaikki hänet kohdanneet muistavat ikuisesti vähintään kahdesta syystä. Kippis!

 5. Heippa Kaikki,
  Onpa täällä kauniita puheita ja kiitoksia. Oi jos oisin päässyt järjestämään oikein Award-tilaisuuden, musiikin kera ja kaikkinensa. Etenkin nyt kun niitä ameriikoissa perutaan sellainen gaalatilaisuus olisi ollut paikallaan. Naiset säväyttävissä muotiluomuksissaan ja miehet frakeissaan. Olisipa se ollut hauskaa.

  Toki myös ojennamme You Make My Day-awardin H. M. Juhani Hämeenjussille, ansiokkalle blogistille joka Morganismissa piristää päiviämme.

  Ikiliikkujaksi Timo tätä veikkaa ja saattaapi olla totta. Mukavaa katsella muiden blogeista keille he ovat sitä jatkaneet. Löytää uusia ja mielenkiintoisia blogeja.

  Ja kiitos kaikille, jotka ovat vaatimatonta virtuaalipersoonaani (ei ollenkaan niin jännittävää) muistaneet tällä huomionosoituksella. Haluan kiittää koko juhlakansaa, bloggaamisen oppiäitiäni Haloa ja oppi-isääni, patistelijaani Timoa tähän mukavaan ja virikkeelliseen touhuun ryhtymisestä. Tuskin osasin aavistaakkaan miten mukavia yhteyksiä täältä löytyy. Haluan kiittää myös muita ystäviä ja sukulaisia, lähikaupan kassaa. Vielä lisäksi haluaisin kiittää soneraa nettiyhteyksien ylläpidosta suurin piirtein tomivana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s