caught red handed

Käry kävi, että napsahti! Niinkuin se on yrittänyt ympäri ämpäri blogistaniaa vakuutella, että Lepistä ei kiinnosta minkään sortin puskannuuskinta niin nyt se on tavattu ‘red handed’ kameran kanssa Jyväskyläläisestä puutarhamyymälästä kuvailemasta jotain esikkoja! Blogistanian paparazzina, ellei aivan tutkivaa blogijournalismia harrastavana, HaloEfekti paljastaa tämän skandaalinkäryisen harhalaukausen kuvaushetken blogissaan.

esikko.jpg

Harhalaukaus

Lepis kieltäytyy edelleen kommentoimasta suhdettaan kasvien kuvaamiseen, useista haastattelu yrityksistä huolimatta. Ilmeistä kuitenkin on, että HaloEfekti ja Lepis ovat olleet ‘Photo Walkilla’ perjantai-iltapäivänä, tässä tapauksessa tapahtumaa täytynee kuvata puutarhamyymälässä maleksimisella. Hakivat ilmeisesti valoa tähän pimeyteen tehokkaiden kasvien kasvuvalojen loisteesta ja huumaava kukkien tuoksu sai Lepiksen hairahtumaan ja suuntaamaan linssinsä kohti kasvien ihmeellistä maailmaa.

Happy Birthday to You HaloEfekti!

Edit: Voi tätä dementiaa. Olihan se myös Heikin päivä… Joten myöhässä, mutta kumminkin: Nimipäiviä Heikki!

5 comments on “caught red handed

 1. Dänks juu, kuomani Lepis. Kiitos vaan onnituksista ja photowalk-seurasta. Sain sitten ukolta esikon kotiinkin, vaikkei me mitään kukkia raskittukaan ostaa, kuvailtiin vaan.

  Melkoinen sandaali tuli siis kuvattua, Lepis kun on kymmeniä vuosia koettanut todistaa maailmalle että hän ei ole puskannuuskija ja naureskellut minulle joka muka olen kyseiseen useinkin hairahtunut. ;D

 2. Tuima,
  Hidasta on kasvu 😉

  HsloEfketi,
  Osuipa nappiin miehesi kukkaset.
  Onkohan tässä nyt odotettavissa huikea kukkakuvasarja, niin siellä kuin täällä…. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s