kommenttisyöppö

WordPressiin on muuttanut asumaan kommenttisyöppö.

syoppo.jpg

Iljetys vaanii ja lurkkii jossain kolossa päivisin ja rouskuttaa kommentteja sisuksiinsa yliaktiivisella ruokahalulla. Sillä täytyy olla lapamato. Täällä se touhuaa päivisin töissä ollessani eikä kerro ruokahalunsa kasvamisesta mitään. Hihittelee vain itseksensä. Luulisin.

Jos kommenttisi ei ole näkynyt sivuilla, niin pahoittelen syvästi tuon syöpön toilailuja. Minä en ole asettanut tänne sen kummoisempaa sensuuria pystyyn kuin mitä Akismet tarjoaa. Koko blogihistorian aikana olen poistanut vain yhden kommentin, enkä sitäkään ilkeyksissäni tai muuten hermostuessani, vaan kanssalukijoita kohtaan arveluttavan idean esittämisestä.

Spammiä vastaan tänne on asennettu Akismet-torjuntaohjelma, joka on hoitanut työnsä varsin mallikkaasti. Se noukkii lennosta spammit ja vie ne tuonne ‘Kommentit’-välilehdelle muutamaksi tunniksi ennenkuin poistaa ne lopullisesti. Varsin luotettavasti tuo on toiminut kun ei ole päästänyt kuin yhden spämmin sivuille. Luotettavasti siis tähän asti. Nyt se on alkanut yliaktiiviseksi ja olen löytänyt sieltä sivuun siirretyistä teidän kommenttejanne. Sattumalta. Olen luottanut tuohon ohjelmaan niin täydellisesti etten ole osannut käydä siellä erikseen katsomassa. En ainakaan aktiivisesti. Kommentit luen yleensä suoraan sivulta, jotta voin vastata niihin. Parannan tapani tästä edes ja käyn katsomassa siellä päivittäin ettei näitä ikäviä vahinkoja enää tapahtuisi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s