sunday classic – 100208

Tämä hiipi jostain alitajunnan syövereistä esille tänä aamuna:

Muistattekos? ……………………………………………………………………………..…väristyksiä… 😀

Frankie Goes To Hollywood – The Power of Love

8 comments on “sunday classic – 100208

 1. Hmm, en muista, joten ei väristyksiä. Syy muistamattomuuteen on se, että tämä taitaa olla 80-luvun musiikkia, jota en juurikaan aikanaan seurannut/kuunnellut. Silloin oli tiukka rhythm’n blues-kausi menossa.

 2. Kokeile kuule SusuPetal jälkiväristyksiä 😀 Tai tässä tapauksessahan ne olisivat esiväristyksiä 🙂 tai paremminkin uusioväristyksiä 😀

 3. SusuPetalille lisäys,
  Oletkohan sinä nukkunut tuon kultaisen 80-luvun… Ei vain. Olen kyllä sitä mieltä, että se oli jo aika poppivuosikymmen musiikin saralla ja sitten 70-luvun ei ole kovin paljoa maita ja maailmoja mullistavaa tapahtunut (paria poikkeusta lukuunottamatta). Näin, jos ajatellaan genrejä. Jälkipolvet yhä uudelleen ja uudelleen palaavat noihin klassikoihin, ja ottavat opikseen. Tosin 80-luvulta pulpahtelee näitä helmiä aina silloin tällöin 🙂
  Mainitsemaasi näkkileipämusiikkia kuunneltiin myös kovasti silloin 80-luvulla 😉 ja edelleen.

 4. 80-luku meni ilman teeveetä, joten esim. MTV:tä en ole kuin satunnaisesti nähnyt. Radiotakaan en kuunnellut, enkä diskoissa hillunut, joten aika tabula rasa kasarimusiikki on minulle. Joskus niitä helmiä kyllä sieltä nousee, mutta eivät muistoista vaan uusina tuttavuuksina.

 5. Siis huippukamaa tuolla soundtrackillä! Passaa tuohon edelliseen kommenttiini 😉
  Eiks Taikkarin mäen takana ollut sähköjä? 70-luvulla jäi tv meilläkin aika vähälle, mutta MTV veti kuonon kiinni ruutuun amerikoissa. Radiota ilman en ole koskaan osannut elää. Aamulla päälle heti hampaiden pesun jälkeen ja illalla kiinni hampaiden pesun jälkeen. Tosin töissä joutuu olemaan muutaman tunnin kuuntelematta, jos en sitten kuuntele nettiradiota. Tokihan se on välillä kiinni, mutta silloin todennäköisesti kuuntelen jotain muuta kautta musiikkia. TV:stä en juuri perusta nykyisin. Hyvä jos uutiset muistaa joskus katsoa.

 6. Pingback: Sunday Classic - special edition « Parallel Lines

 7. Pingback: Sunday Classic – 200909 « Parallel Lines

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s