12 comments on “lepiksen tuurilla…

 1. Kiitos toivotuksista SusuPetal ja Timo,
  Täytynee töiden jälkeen tempaista valkosipulikoktail ja toivoa parasta. Onneksi lähtö on vasta maanantaina, joten jää viikonloppu aikaa parannella.

 2. No höh. Mutta tyypillistä. En kerennyt toivotella hyviä Valenttiinuksia sulle erikseen, mutta otetaanpa vahinko takaisin ja toivotetaan myös hyvää viikonloppua!

  Parane pian!

 3. Kiitos Kuoma,
  Tästä taisi tulla taas niitä meikäläisen sitkutustauteja, ei oikein kipeä – ei kuitenkaan kunnossa. Ärsyttävää. Uni on paras lääke.

 4. SusuPeta,
  Höh! Missäs välissä sinä olet täällä kipaissut, luulin sinun jo lentäneen lämpöön. Vai onko tämä kuumehoureilua… Tämän hetkinen tilannekatsaus: pikkuisen lämpöä, rööreissä röhnöttää ja nenä menossa umpeen (kohta nokkakannu käyttöön). Ei siis hääppöinen, mutta ei vielä kovin pahakaan. Nukuin kyllä ansiokkaasti viimeyönä 11 tuntia ja töissä jaksoin sitkutella peräti muutaman tunnin ennenkuin sain armahduksen ja menin apteekin kautta matkalaukkuostoksille kotimatkalla. Sitten nukuin kolmen tunnin päikkärit. Onneksi perjantait ovat lyhyitä päiviä.
  Älä nyt sinä sairastu hyvä ihminen. Olisipa meillä sikamaisen huonoa tuuria. Tuo influessa on kyllä pelottava taas…

 5. no voi rähmäkäpälä. Meillä oli eka neiti yli viikon
  kipeänä ja nyt tauti iski kiinni itseenikin.
  Mene nyt suoraa päätä lääkäriin, niin saat lomasi
  muutettua sairauslomaksi.

 6. Neulekirppu,
  No voi teilläkin 😦 Tämä muuttui suorilta ‘sitkutustaudiksi’ = sairauslomaa luvassa vasta kun tätä on potenut puolitehoisena muutamia viikkoja. Tai sitten tämä on taas allergiaperäinen, jolloin ei ole mitään tehtävissä antihistamiinien lisäksi. Minulla on sellainen voimakas yliherkkyys ja ei tarvitse kuin hönkäistä, niin olen kuumeessa ja epäilys on tällä kertaa sen suuntainen. Vaikea todistaa…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s