say ‘Cheese’

cheese.jpg

Realistinen optimisti kohdisti oikein lomakoordinaatit 37° 43′ 60″ N, 25° 40′ 0″ W tuonne keskelle juustoa. Ja voi miten makoisaa se oli 🙂 Suositeltavaa kaikille. Kuvaa ja tarinaa tiedossa kunhan saan nuo kaikki 1723 kuvaa järjestykseen.

Sitä ennen käyn kuitenkin kurkistamassa miltä näyttää koordinaateissa – 60° 27′ 0″ N, 22° 16′ 0″ E näin kevään kynnyksellä.

MUKAVAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!

6 comments on “say ‘Cheese’

 1. Meinasinkin jo alkaa ihmettelemään, että missä ne Azorien kuvat viipyvät ja pitääkö niitä alkaa erikseen kyselemään.:)
  Omalla Azorien reissullani tulin viikon aikana kuvailleeksi paljon vähemmän kuin sinä, joskin minä voin aina käyttää verukkeena sitä, että jalan rasitusvamma hillitsi jo tuossa vaiheessa menoa, vaikka se vasta seuraavana kesänä äityi tosi pahaksi ja sai minut hakemaan apua fysioterapeutilta, jne..

 2. Niin Azorit… 🙂 Luulin jotenkin Madeiraa siinä vauhdis kattoessani, näkyi vain kaupungin nimi, muttei muuta. Noh, tärkeintä että oli mukavaa.

  Sulla taitaa olla erikoistumista sitten A-maihin?

 3. Juha, Ehkäpä niitä pikkuhiljaa alkaa tulemaan. No onpa sinulla ollut huonoa tuuria sen rasitusvamman kanssa. Ne maastot vielä varmaan hidastivat menoa. No on niistä kuvista ehkä pari kelvollista.
  Timo,
  Taidat olla Ämmän lumoissa 😉 Aatapa hyvinkin, hyvä huomio. Alkaa tosin olla vähissä a-alkuiset maat joihin passaisi matkustaa… Azerbaitsan, Angola, Albania ei oikein nappaa. Mutta olisi siellä vielä vaikka Alankomaiden Antillit tai Amerikan Samoa tai Aruba… 😉

  Elina,
  Tervetuloa takaisin 🙂

  Neulekirppu,
  Namia 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s