kanttu vie vaa…

keuhkis.jpg

Kuluneen viikon olen ihmetellyt jotta mikä tämä tämmöinen tauti on, joka tekee sairaammaksi kuin koskaan ennen tällä aikuisiällä mikään on tehnyt. Tänään tuli sitten se lopullinen diagnoosi keuhkokuumeesta. Tuolla vasemmassa keuhkossa se jyllää. Olipa hyvä, että se lääkäri aloitti silloin jo niin varhaisessa vaiheessa sen atibiotin. Tulehdusarvot ovat tulleet hivenen alas, mutta maanantaina taas kontrolliin. Sairausloma jatkuu hamaan tulevaisuuteen, ainakin nyt vielä ensi viikon loppuun.

Tässä sitä nyt sitten hissutellaan, kotona. Ei taida sopia meikäläiselle tuo lomailu 😉 Bloggaan jos bloggaan, kommentoin jos kykenen, mutta lukemassa käyn. Useammankin kerran päivässä, sillä ensilumalta ei tunnu näinä päivinä oikein ymmärtävän kaikkea… Kääk….!

Pysykää te muut terveenä!

11 comments on “kanttu vie vaa…

  1. Tervehtymistä! Ota iisisti, keuhkokuume ei ole leikin asia. Toivottavasti viihdyttäviä elokuvia löytyy katsottavaksi ja tarpeeksi kevyttä’ kirjallisuutta luettavaksi. PArempaa vointia kaikin puolin!

  2. Kiitos Tuima,
    Vielä ei oikein jaksa keskittyä tuohon viihdytyspuoleen, mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa päivä kerrallaan.

  3. Anna paperi… Pari pennaa… Rap-aapinen… Pane ripaan… Rapea pinna… Panin arpea… Panen paria… Pane arpani… Penniarpaa… Pan’ raapien… Pipanan rae… Papanaerin… Paina, perna… Apinaperna… Rapainenpa… Napin raape… Neppariaan… Papin arena… Repi napaan… Parien napa… Arpinapa? En!… Ain’ reppana… Nai reppana… Eiran nappa… Raippaanne… Erin nappaa… Annapa ripe… Parapaine… Parainpa en… Parane pian, toivoo koko tokka.

  4. Auts, jopas olet taudin saanut. Millaisia oireita keuhkokuumeessa on?

    Nyt heti sänkyyn huilimaan! Paranemisia ja pikaisia sellaisia 🙂

  5. Kiitos Elina, tuolta olo tuntuu ja myös peilistä näyttää… Keuhkis nostaa kovan (yli 39) kuumeen ja tekee sellaisen yskän, että jalat lähtee alta yskäistessä. Lisäksi hengitys on nopeatempoista, aivan kuin ei saisi henkeä. Tuo yskiminen on aivan hirveää ja nukkua saa kerrallaan tunnin parin siivut. Viheliäistä. Ja kaikki huvitukset on pannassa 😦 Niin ja rööreistä kuuluu korinaa, rahinaa ja vinkunaa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s