Sunday classic – 180508

Nyt kun ne on ohi, Ruotsi rökitetty ja Tuomiokirkon portaat kukitettu ennenaikaisesti mitalalijuhlien suhteen, voimme jälleen palata normaaleihin elämän tapoihin. Töissä väki, toivottavasti, spekuloi jo jostain muusta kuin siitä mustasta kumikiekosta ja eivät hortoile enää unen puutteen rasittamina päin seiniä. Vuosi toisensa jälkeen ihmettelen ihmisten poikkeavia tapoja noiden kisojen aikaan. Toisaalta se jokavuotinen positiivinen luottamus joukkueeseen ja toivo kultamitalista on aika harvinainen ilmiö tässä synkistelijöiden yhteiskunnassa. Malja sille!

Advertisements

9 comments on “Sunday classic – 180508

 1. Joopa joo, olen kuullut ihmisistä, jotka todellakin laittoivat kellon soimaan kello kaksi yöllä nähdäkseen kiekon liukuvan jäällä. Ihmeellistä….

 2. Mullakin tuli ekan kerran elämässäni istuttua kokonaisen matsin ajan telkkarin lähellä, kun oltiin täällä Nokialla porukalla olkkarissa. Tosin seuraaminen oli aika katkonaista kun katoin enemmän Firefoxia… 🙂

 3. Susupetal,
  Kertakaikkisen ihmeellistä touhua! Meitsi voisi kuvitella tekevänsä tuota miesten viienkympin perinteisen hiihtämisen katselemiseksi ja senkin vain viikonloppuna 😀 Ja viinillä höystettynä 😀

  Timo,
  Nyt minä menin aivan sanattomaksi! Että olet katsonut jääkiekkoa! Huh huh!

 4. Jukolan viestin seuraamisen takia minäkin voisin valvoa, katsella teeveestä hämäriä puskia, kuunnella suunnistajien askeleita, tihrustella hämäriä hahmoja.
  Mutta en muuta.

 5. Helvetti! Jääkiekon MM-kisat ovat suurta draamaa, tragediaa usein, viimeinen asia, joka yhdistää perheet ja kansakunnan, katkaisee tehokkuusajattelun arkielämässä (vrt. nuo klo kahden herätykset). Lätkä on myös kaunista, aivan kuten tuo Brideshead Revisited, parhaita paloja voi katsella uudestaan ja uudestaan. Ja itkeä, kun tietää lopputuloksen.

 6. Muskeli-Netta,
  Ja sitten se draama ja tragedia muuttuu perheiden arkipäiväksi jään sulaessa areenoilta 😉 Minusta se oli jo lapsena tylsää seurattavaa, erityisesti ne jäähyt tekivät siitä erittäin pitkäveteisen pelin! 😉

  Oikeesti, helevetti, enhän minä sitä voi katsoa kun jännittää NIIN paljon ettei elämästä tule mitään 😀

 7. Tunnustan: katsoin pari viimeisintä peliä, tai ainakin osittain. Jotenkin tuntuu, että nykyään lätkä on jotenkin tylsempää seurattavaa kuin silloin nuorena, kun niitä jaksoi oikeasti seurata alusta loppuun. Vai olisiko keskittymiskyky huvennut teini-iän jälkeen johonkin?

  Hieno uusi ulkoasu sulla muuten täällä!

 8. Kiitos Vaiheinen,
  Niin tai näkökyky 😉 Jotenkin sitä ei vain jaksa seurata ja kuunnella niitä samoja kommentteja vuodesta toiseen. Viimeksi olen vapaa-ehtoisesti muistaakseni katsonut silloin -95 sen kultamatsin.
  Piti pistää kaikki uusiksi. Toivottavasti ei tarvitse vielä vaihtaa osoitetta ja nikkistä. Täytyy nyt seurata SiteMeterin kävijäkuntaa hetken aikaa. Tässäkin oli jo hommoo, siivoamisessa ja tiettyjen sanojen poistamisessa…. vainoharhaisuuttako lie 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s