Valokuvatorstai 93 – inhimillinen tekijä

Valokuvatorstaissa kaivataan ihmimillisyyden tekijöitä:

Silloin tällöin pärräyttää tahtoisit, mut tohdi et.

kiroilukone2.jpg

(klikkaus) ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Sano se kirjaimin!

Naputtamaan sielusi kyllyydestä pääset Taide-, tieto- ja huviryväs MORGANISMISSA, jossa näytteillä myös muita alkuperäistaideteoksia koko kesän.

15 comments on “Valokuvatorstai 93 – inhimillinen tekijä

 1. SusuPetal,
  Jos joku moisen uskaltaa langettaa, niin onneksi paikalla on Tietäjä Kalevanpoika Hamalainen, joka shamanistisella tannsillaan kauas kiroukset karkoittaa!

 2. Kieltämättä tuo konen näyttää siltä, että vaikka ei haluttaisikaan pärräytellä, niin tuon masiinan naputtelu saattaisi kyllä aikaan saada kiroilutarpeen.

 3. Luu purisi? Eikös omakohtainen kiroilu ole hauskempaa kuin kiroukset? Etkö koskaan päästele ärräpäitä, kun käyttökoneet toimivat nihkeästi :)?

 4. Tuima,
  Parempi puruluu kuin päästää julki se ryöppy joka oikeasti kuvaamassasi tilanteessa yleensä tupsahtaa ilmoille. Tosin sen tuottamiseen sanalliseen muotoon saattasi tuo Morganin kirjoituskone olla oiva väline kaikessa mekaanisuudessaan 😉 Ja sen jälkeen tuokin luu saattaisi olla puruna.

 5. Monenlaista inhimillistä tekijää on tuonkin koneen kanssa käsitelty. Hauska oivallus. Kirousvirheiden jalostuslaitoksessa syntyy monta inhimillistä narun pyrskähdystä

 6. Mehtis,
  Aivan kuin olisit käynyt siellä missä tuota konetta pääsee naputtelemaan! Inhimillisiä naurunpyrskähdyksiä koko paikka 🙂 Ihana mesta!

 7. Jumankekka, siinä mun suosikki kirous, voikohan tolla sen kirjottaa. Saako tilattua onlinessä. Pelkään pahoin etten pääse paikan päälle. Hieno oivallus tähän haasteeseen, mä en oo vielä keksinyt mitään, siis jäi väliin…voi jumankekka!

 8. Itkupilli,
  Jumankekka, varmasti järjestyy onlinessä kunhan saamme yhteyden Tietaja Hamalaiseen! Haluatko kauhuaakkosilla?

  Tämä oli todella vaikea haaste, mutta vielä vaikeampi on tuo tänään julkaistu aihe: sattuma! Eihän sattumaa voi kuvata, kun se sattuu niin silloin salama iskee!

 9. En meinaa päästä ajantasalle täs reissun + heti perään olleen työmatkan jälkeen, mutta tämä on hyvä kuva! 🙂 Ja kyllä siitä Sonysta tykkään. 🙂

 10. Tervetuloa takaisin Timo,
  Onkin ollut niin hiljaista. Kiitos kuvakehuista. Minusta tuo vekotin on kyllä varsin mielenkiintoinen. No onneksi on lyhyt viikko niin voit levätä ja palautua kunnolla. Sinne teillepäinhän luvataan ihan kelpoista keliäkin. Olen tutkaillut netissä, että kyllä sillä Sonyllä tosi hyviä kuvia ottaa. Eli hyvä, että tykkäät. Seuraan mielenkiinnolla kehitystä ja kuvasatoa 😉

 11. Oon nyt etsiskellyt kiinteää 50mm valovoimaista lasia, jolla saisi ehkä makroiltuakin. Saa nähdä kostautuuko se rungon säästö Canoniin verrattuna pienemmällä käytettyjen objektiivien valikoimalla ja uusien kovemmalla hinnalla… Noh, mutta hyvää juhannusta! 🙂

 12. Oon nyt etsiskellyt kiinteää 50mm valovoimaista lasia, jolla saisi ehkä makroiltuakin. Saa nähdä kostautuuko se rungon säästö Canoniin verrattuna pienemmällä käytettyjen objektiivien valikoimalla ja uusien kovemmalla hinnalla… Noh, mutta hyvää juhannusta! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s