3 + hämmästyttää – kummastuttaa

Kummastuttaa

Vilahti silmän räpäyksessä taas kolme tuntia töiden jälkeen päiväunilla! Tämä ei ole enää normaalia, ei edes normaalia marraskuun odotusta. Se tauti ei ole taittunut. Eikä se mitään poskiontelotulehdusta ole! Sunnuntaina nousi vähemmän viehkoja ja polttavan kutiavia rakkoja tuohon polven yläpuolelle. Eli joku rokko. Lasten tauteja siis. Kestää vain turhan kauan.

Tämä rokkoepäily selittäisi kyllä ne kaikki epämääräiset ja lääkäreiltä määrittämättä jääneet oireet, joiden kanssa tässä on tullut taisteltua viimeiset viikot. Kuukkelidiagnosointina on enterorokko, josta Appelsiinin tuoksua -blogissa on hyvä kooste. Voi siis tarttua aikuisiinkin. Sitä kun ei ole tarpeeksi kipeä jäädäkseen sairauslomalle niin taas menee kituuttaessa ennenkuin paranee. Tokihan voi kysyä onko moraalisesti oikein mennä töihin, jos on jokin rokko. No tässä tapauksessa se on sieltä tarttunutkin ja jos kerran varsinaista hoitoa ei ole niin mitäpä sitä hötkyilee. Tämän loppuviikon aion kuitenkin pysyä kotona ja huilata.

(joo joo, menen lääkäriin jos ei ala tokeentua)

Hämmästyttää

Joten en ole vähentänyt bloggamista, blogien lukemista tai sähköpostien kirjoittelua. Olen vain niin väsähtänyt etten saa mitään järkevää aikaiseksi tämän näppäimistön äärellä.  Wordle-sanahakuvio puhukoon puolestaan.

Näillä hakusanoilla on tähän blogiin on kuluneen viikon aikana löydetty… mnnn…

Image by Wordle

10 comments on “3 + hämmästyttää – kummastuttaa

 1. No voi voi, kylläpä kuullostaa harmilliselta vaivalta. Joten lepoa nyt vaan, että tosta tokenet. Mulla on kyllä taas menossa päikkärivaihe, niitä tulee ja menee, mutta energia on minimissä. Pahinta on, etten jaksa muuta kuin istua koneella ja suollan tyhjästä päästä jotain blogeille aikani kuluksi, sitten joudun jo jopa jälkikäteen sensuroimaan. Kuten huomasitkin. 😉

 2. Itkupilli,
  Kiitos kannustuksesta. Kyllähän tämä ohitse menee, ajallaan. Suurin virhe on vain tuo ettei anna itselleen lepoa riittävästi. Ärsyttävää vain.

  Haa, onneksi nopeat kerkiävät ensin 😉

  Susupetal,
  Jotenkin tuntuu kuin olisi ollut jo kuukausikaupalla puolikuntoinen… Tai niinpä olen tainnut ollakkin, tai sitten ei! Jos ei marraskuuksi parane, niin sitten ne ankeat ajat vasta alkavat 😉

 3. Voimia! Koitahan muistaa sitten lepäillä ja antaa kehon hoitaa hommansa. Harmilliselta kuulostava tauti. Ei niissä päiväunissa sinänsä mitään vikaa ole, nehän vain antavat uutta virtaa. Eikä sitten liikaa nettiä, vaikka se siinä vieressä onkin. Se ei välttämättä ole mitään lepoa ja itseasiassa liikakäyttö vain huonontaa unen laatua (tämä on tutkittu juttu).

 4. Ai kauheeta, ei vaikuta sellaiselta rokolta, jonka ottaisi mieluusti riesakseen. Nokkosrokossakin on ihan tarpeeksi. Toivottavasti se (rokko) tajuaa häipyä.

 5. Kiitos Vaiheinen,
  Mitä? Eikö netti ole hyvää ajanviihdettä, aivojen nollausta ja lepoa? 😉 Tunti ennen nukkummanmenoa koneet ja telkkarit kiinni, niinhän se menee. Verkkokalvot tyhjiksi kilkkeestä, niin johan unikin maittaa 🙂 Yritän olla vähemmällä…

  Elegia,
  Toivotaan että tajuaa. Locobase Repair auttaa kutinaan. Eikä niitä onneksi ole tullut lisää!

 6. Toivotaan, että paranet pian ja saat oman energisen olosi takaisin 🙂 Isot lämpöiset halit!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s