“Ihmisen osa”

Nyt sitä saa!

Tänään tuli Joulu, tai ainakin esijoulu! Eikä mitään pikkujouluhömpötystä, vaan aivan oikea yllätyspaketti postiluukusta iloisesti kilkutellen, kutsuvasti huudahdellen. 🙂

Morganin pitkään odotettu aforismikirja: Ihmisen osa eli “Enhän minä tunne koko ihmistä” – Mietelmiä ihmisestä ja elämästä yleensä saapui oikein tekijän omistuskirjoituksella varustettuna (vähänks mä olen muikeena) joulunvärisenä pakettina!

kutsu014

“Hyvä kirja on kova paketti” – Morgan

Kirjasta löytyy osittain Hamalainen-blogissa julkaistuja kuolemattomia aforismeja, mutta myös uusia oivalluksia kuvitettuna Morganin anfangi-kirjaimilla. Ikisuosikkini Kauhuaakkoset ovat myös löytäneet tiensä kansien väliin.

Kerron sitten kirja-arvion kunhan olen saanut sen kokonaisuudessaan luettua. Toki tiedän jo entuudestaan, että tulen saamaan tämän teoksen ääressä hekumallisia nautinnon hetkiä ilon kyynelten valuessa silmäkulmista. Tänään olen lukenut sitä sinne tänne loikkien ja hyvältä näyttää – tuntuu. Morganin aforismit ovat todella elämän makuisia viisauksia ja oivallukset vailla vertaa. Kesäisellä Morganismiin vierailullani sen jo pääsin toteamaan livesti.

Eikä tässä vielä kaikki!

Sysmän kirjakaupassa järjestetään 16.11.2008 klo 14 alkaen “Ihmisen osa” kirjan julkistamistilaisuus jossa käydään paneelikeskustelu kielen kuvallisuudesta.

kutsu

On se vaan “raakataiteilija”!

KIITOS!


Heikki ‘Morgan’ Hämäläinen: Ihmisen osa eli “Enhän minä tunne koko ihmistä” – Mietelmiä ihmisestä ja elämästä yleensä. 2008.

Kustantaja: Haihatus, Joutsa

Gummerrus, Kirjapaino, Jyväskylä

ISBN 978-952-99278-3-8

TILAA TÄÄLTÄ

Kuvat: Morgan, Aforismi: Morgan

5 comments on ““Ihmisen osa”

  1. Susupetal,
    Taidan minäkin kirjoittaa joulupukille ja pyytää lähettämään näitä ja erään toisen bloggaajan kirjaa muutamiin osoitteisiin 🙂

  2. Pingback: Todistus - November Survivor « Parallel Lines

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s