How to survive November 08 – 5

Kolmella pisteellä saadaan aikaiseksi taso:

marras5_1

Muodostuu geometrinen muoto, jotka aina koostuvat suorista viivoista ja pisteistä ympyröistä ja/tai niiden osista). Tällaiset geometriset muodot voivat olla yksinkertaisia tai hyvinkin monimutkaisia.

Harjoittele kolmen pisteen muodostamia tasoja ja julkaise mieleisesi blogissasi. Tämän voi tehdä myös perinteisin kynä, paperi ja viivotin menetelmin.

marras5_22


13 comments on “How to survive November 08 – 5

 1. Alimmainen teos on valmis työ konkretismin jatkumoon. Hieno!
  Minulle tuli poikkeusellisia kiireitä, siksi yhdistin työn ja huvin. Mukana kuitenkin.

 2. Voi miten tuttu tilanne. Opiskelu alkaa aina reksin kansliasta. Muilla opiskelijoilla on asianmukaiset välineet ja ovat aloittaneet opiskelun ajoissa, joten miksi minulle pitäisi suoda erityisoikeuksia. No siksi, että mä lupaan, että en koskaan enää laiminlyö mitään!

  Mutta toivoisin kuitenkin, todella nöyränä, että voisin aloittaa nyt suoraan 3 pisteestä, ettei tarttis tehdä noita rästitehtäviä. Onniskuisko sellainen?

 3. Neulekirppu,
  Survival quide is here 😉

  H.M. Juhani Hämeenjussi,
  Tuossa kaljakorissa on kyllä jotain tuttua. Vieläkö niitä saa? Perinteisiä sinisiä siis? Jalkarätit menee taas sinne armeijatermistöön, josta en edelleen ymmärrä hönkäsen pöläystä!

  HannaH,
  Voi ei! Ei täällä ole tarkoitus ahdistella ketään. Ja niinkuin minä yritin välttää matemaattista termistön käyttöä!

  Leijonainen,
  Konkretismin jatkumo on hyvä paikka suoltaa teoksia 😉 Hyödyn ja huvin yhdisteleminen on arvokas taito, jota tulisi harrastaa syvemmälti ja laajemmissa kansanryhmissä. Hienoa, että kerkesit mukaan 🙂

  Itkupilli,
  No niin! No joo! Meidän pikku lintsari! Mitä minun sinun kanssasi oikein pitäisi tehdä! Voi voi… mitäköhän sinustakin oikein tulee isona! No, jos nyt tämän kerran sitten selviät siirtymään suoraan kolmen pisteen tehtävään sillä edellytyksellä, että sisällytät työhösi edellisten tehtävien elementtejä. Aikaa on aamuun klo 7:00 (Suomen aikaa) 😉

  Tervetuloa mukaan, sinua on jo kaipailtu 🙂

 4. Kiitos Tuima,
  Ei paha kun maailmassa on tapahtunut ihmeellisimpiäkin asioita. Tänään lueskelin nimittäin kubistisiin muotoihin leikatuista pensasaista barkokin aikana!

 5. Varmaan olet huomannut että poden samaa matematiikkakammoa kuin ilmeisesti HannaHkin, joten osallistumiseni tähän sujuu tosiaan “joku pistejuttu” -pohjalta…

 6. Armeija, osa 2.

  Ylempi kuva tuo mieleen armeijan kauluslaatat.

  Alemmassa kuvassa en näe jalkarättejä, enemmänkin se muistuttaa Super Salmiakki -rasiaa.

 7. Kiitos Savisuti,
  En taida osata värittää sitä…

  Eero,
  Mnnn… toivottavasti en tölväissyt armeijan yliherroja piirtämällä natsat väärin 🙂 Super-salmiakkeja, vieläköhän niitä saa? No se rasiahan on pisteitä täynnä 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s