15 comments on “How to survive November 08 – 14

 1. Olen ollut aina suorastaan Bowie freakki, mutta Let´s Dancen jälkeen en ole oikein osannut kiinnostua uudemmasta tuotannosta. Mutta tästä videosta pidin ja onhan Bowie aina niin ihqun näkönen ja ääni on ihana. Oikein kiva vapaapäivän valinta.

 2. Totta. Jotkut Bowien teokset ovat kerrassaan hienoja. Aika ovelaa meininkiä Bowien keittiössä, onneksi ainakin meikäläisellä tuolit tuntuvat pysyvät kovin vahvasti gravitaation piirissä.

  Joskus se vaan nukuttaa ja varsinkin ansaittuna vapaapäivänä se on kovin sallittua 🙂

 3. Ahaa, tämä ei ollutkaan aihe, onneksi 😉
  Hyvää viikonloppua sinulle! Ja kiitos että otit meidät mukaan marraskuun selätykseen. Valtavasti sinulla on ollut vaivaa ja tekemistä meitä raahatessasi perässä.

 4. Itkupilli,
  ‘Uudemmassa’ tuotannossa on myös hyvää tavaraa. Hitaammin avautuvaa kuin alkuaikojen ja kasasri soitot, mutta aivan kelpoa kuunneltavaa. Bowie on Bowie vaikka voissa paistais tai tässä tapauksessa ilmeisesti vaikka keittiö menisi mukkelis makkelis.

  Vaiheinen,
  Tämä alkaa olla marraskuuta raskaimmillaan. Rankan työviikon jälkeen nukkuminen on ainoa vaihtoehto ja sitä ei tunnu saavansa riittävästi. Meni pieleen se nukkumisenrukkauskin, tai päivät ovat jälleen alkaneet venyä luokattomin pitkiksi. Tuntuu ettei kerkiä mitään.

  Tuo keittiö ei taida olla suunniteltu ruuan laittoon, väritykseltään varsin vastenmielinen. En voisi kuvitella pysyväni loihtimaan herkullisa ja värikkäitä kokkauksia tuossa tilassa.

 5. Leijonainen,
  Kiitos kiitos. Oli pakollinen vapaapäivä, mutta ei tämä tähän lopu! 😉 Siis selätys. Piirsin eilen kyllä tehtävään liittyvän kuvan valmiiksi, mutta sitten nukahdin kesken kaiken ja yöllä meni taas vähän kukkumisen puolelle. Hetkellisesti vain tosin. Onneksi.

 6. Totta. Kieltämättä jotakuinkin pahinta aikaa vuodesta. Märkää, melkein kylmää, pimeää ja harmaata. Sitähän tämä. Unirytmit ovat mitä sattuu ja osin energia hukkuu jonnekin sinne. Mutta ei mahda mitään, elämää on marraskuun jälkeenkin, on vain kiivettävä. Kannattaa muistaa, etteä kiirehtimällä ei kiirettä poisteta ja asioilla on aikansa.

 7. Vaiheinen,
  Niin ja nythän se lupasi jo oikeasti kylmenevää tänne eteläänkin 😦 Tämä pimeys se pahinta. Taidan lähteä huomenna investoimaan valohoitolamppuun, kului sitten ylimääräistä energiaa tai ei. Mulla ei olisi mitään ylimääräistä kiirettä ellei tuolla duunissa porukka säätäisi sellaista ylimääräistä säätöä, että joutuu tekemään sitten useaan kertaan samat jutut. Me ollaan niin uusi osasto, ettei meidän tarpeita ole huomioitu useassa käytännön asiassa. No ei ole osattu ja kai niillä muillakin on marraskuu. No, onneksi on elämää marraskuun jälkeenkin. Kiitos kun muistutit 🙂

  Hamalainen,
  😀

 8. Niin se on, vähän yli kuukausi vielä ja sen jälkeen valon määrä luonnossa alkaa lisääntyä. Ja vappu on jo kohta ovella:-) On totta, että valolla saa elämään vähän virtaa aikaiseksi. Juuh, säätö marraskuussa on organisaatioissa hikistä ja kinkkistä aikaa.

 9. Vaiheinen,
  Stressi ja marraskuu eivät oikein sovi yhteen. Sitäpaitsi, minun sisäänrakennettu kello kertoo, että marraskuussa pitäisi jäädä kesälomaalle ja nukkua karhun unta tämä pimein kausi ohitse. No, eipä onnistu. Blogistanian ponnekkuus selättää tämä kaamos on kyllä todella ilahduttavaa. Ja onneksi ollaan jo puolessa välissä 🙂

 10. Eipä sovi nuo kaksi asiaa yhteen, jos nyt stressi sopii pientä suuremmassa määrässä minkään kanssa yhteen. Viehättävä idea siirtää lomat siihen aikaan kun muutenkaan ei jaksaisi. Toisaalta taas kesä on oivaa loma-aikaa, kun silloin jaksaa paremmin niitä omia juttuja. Sama homma on noiden kellonaikojen kanssa.

  Miksiköhän esimerkiksi koululaiset pitää raahata talviaikaan kouluun jo kello 8.00, kun kaikilla paikallaolijoilla on silmät ristissä ja aivot jäässä?

  On tämä kohta kääntymässä tästä valon ajaksi. Onneksi.

  Uskon. Piirtäminen on kivaa, kun vain oikeasti osaisi :-/ Missä, missä? Näytä heti 🙂

 11. Vaiheinen,
  Enkä näytä! 😛
  Puita vaan.
  En oikeastaan tarvitsisi lomaa silloin kesällä, sisäinen kello raksuttaa niin paljon energiaa että sen voisi hyödyntää johonkin tuottavaan ja mitä kuumempi sitä enempi energiaa. Joten viime kesä meni kyllä aika löysästi 😉
  Nyt on muuten valohoitolamppu hommattu, joten mielenkiintoinen tutkimus on edessä siitä mitä vaikutuksia sillä on. Vai onko.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s