How to survive November 08 – 17

Viivoista saa näppärästi muotoiltua yksinkertaisia kolme ulotteisia kappaleita. Neliö ja suorakaide ovat perusmallit. Muotoile oma palikkasi ja julkaise se blogissasi.

lento

Pahoittelen jo etukäteen tämän viikon tehtävien ilmaantumista näin iltamyöhään. Olin mennyt ilmoittautumaan ensiapukurssille ja se alkaa aina suoraan töiden jälkeen, kestäen iltamyöhään. Tosin marraskuusta selviämisestä siellä ei vielä ole puhuttu mitään!

Advertisements

5 comments on “How to survive November 08 – 17

  1. Näistä viivojen väri- ja muotoleikeistä pidän tosi paljon. Mukava seurata hienoja oivalluksiasi ja taitavaa pintojen käsittelyä

  2. Kiitos Arleena,
    Näitä on mukava ja rentouttava väsätä. Voisin tehdä kaikkea tällaista loputtomiin ja harmittaa kun ei ole riittävästi aikaa koskaan. Etenkin kun taidot ja tekniikat ovat niin heppoisia, että niiden rustaamiseen menee aina kamalan kauan aikaa. Ja sitten kun pitää kokeilla aina kaikenlaista siinä sivussa. Digitaalinen maailma mahdollistaa niin paljon enemmän asioita, joista perinteisten menetelmien kanssa ei edes osannut haaveilla.

  3. Nyt on pakko jättää tämä väliin. Tulin kymmenltä kotiin enkä jaksa nyt alkaa väsäämään mitään. Huomenna ehdin varmaan päivällä värittämään, illalla olen taas poissa. Teen tämän joskus myöhemmin kun on niin kiinnostava aihe.

  4. Savisuti,
    Onneksi tämä ei ole ‘pakkokoulu’ 🙂 Näitä voi tehdä omaan tahtiin ja inspiraation iskiessä. Myöhään on mennyt tässä päässäkin, joten siksi ‘kevyitä’ tehtäviä tähän alkuviikkoon. Kaikki ajallaan 🙂 Koita jaksaa ja älä rehki liikaa!

  5. Hei! Mielenkiintoinen tehtävä ja hienoja olet saanut omistasi. Minäkin tykkään katsella ja tehdä näitä värileikkejä. Roskataidettakin laitan kyllä vielä lisää, kunhan taas saan “roskakorini” täyteen. Laitan nyt kaksi tehtävää kerralla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s