How to survive November 08 – 28

Tässä sitä on yritetty räpeltää jotain viivan poikasta pisteiden kautta lähes koko kuukausi ja tänään sitten löysin tämän Scribblerin, joka olisi hoitanut homman mennen tullen:

scribble1

scribble2

scribble4

scribble5

Tässä sovelluksessa piirretään ensin yksinkertainen viivapiirros ja sen jälkeen siirrytään automatisoituun scrpblaukseen. Ohjelma piirtää kuvasi uudelleen yhtenäisinä viivoina. Värejä ja viivan paksuuksia voit muutella valikoista, pysäyttää piirtämisen välillä ja tehdä taas säätöjä. Tämä oli hauskaa!

Mites sinulla Scriblaa?

Edit klo 22:57

HaloEfektillä on kattava linkkilista kaikenlaisista pienistä piirustus- ja maalaussovelluksista mitä netistä löytyy. Kannatta tsekata jos piirrättää.

Edit 2 29.11 klo 8:57

Scrbbler ei anna tallentaa kuvaa, joten joutuu turvautumaan kuvan kaappaukseen (print screen) ja viemään johonkin kuvankäsittelyohjelmaan saadakseen kuvansa talteen.

12 comments on “How to survive November 08 – 28

 1. Tämähän on tosi hauska, piti heti kokeilla. Printteri on rikki joten en osannut muuten tulostaa, harmi. Kauniita sinun piirroksesi. Tällä saakin kivoja juttuja, täytyy joskus perehtyä ajan kanssa.

 2. Onpa mainioita nämä kuvasi. Tuosta kukastakin tuli alemmassa versiossa irvikissakukka 🙂 Mutta miten oman piirroksensa saa tallennettua? Ei selvinnyt. Ohjelma on hauska, kiitos vinkistä!

  Mutta eihän se olisi ollut mitään marraskuun torjuntaa, jos olisit koko ajan laittanut koneen tekemään sen puolestasi.

  Muista myös Dreamlines: http://solaas.com.ar/dreamlines/

 3. Savisuti,
  Tämä taitaa olla niitä ohjelmia joka vie mennessään 😉

  Tuima,
  Olinkin jo unhotanut Dreamlinesin, kiitos mieleen palautuksesta. Se on kanssa tosi hauska. Laitoin lisäyksen tuohon tekstiin tallentamisesta. Eli onnistuu ainoastaan kuvankaappauksella 😦 Toistaiseksi sanovat.

  MM,
  Kumarrus sinne päin kun jaksat touhuta näiden parissa 🙂

 4. Hauska softa! Jopa näinkin surkea piirtäjä kuin minä sai melkein katsottavaa tulosta, sehän tietysti selittyy sillä, että mun piirustus jää sinne automaattiviivojen alle, niin heti paranee! 😀

 5. Upeita töitä, kyllä koneet osaa _P

  Kokeilin ohjelmaa, jännää jälkeä tuli, mutta en jaksanut alkaa kaapata kuvia, joten sinne häipyi, bittiavaruuteen, jossa onneksi on tilaa.

 6. Kiitos lepis! Ai tämä onkin jo vanha juttu, minulle vaan uusi, olen vaan tehnyt näitä, tietämättä sen tarkemmin. Hienoja kuvia sinulla täällä on. Nämä puut ovat hienoja. Olen selannut linkkejäsi ja löytänyt kaikkea kivaa taas. =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s