12 comments on “How to survive November 08 – 30

 1. Kymmenen minuuttia Doorsin The Endiä, jess! Hyvä jatko sunnuntaiklassikolle ja hyvä päätös marraskuulle. (Harmi kun mun kone ei jaksa noin pitkään pyörittää materiaalia, jumittaa koneen).

  Mutta nyt ruvetaan odottamaan joulua, ilon ja valon juhlaa!

 2. No menipäs tosiaan nopeasti, kiitoksia sinulle, että johdatit meidät näin huomaamatta marraskuun loppuun, ja eipä olis voinut olla komeampaa päätöstä. Mites nyt sitten joulukuusta selvitään? 😀

 3. Se siitä marraskuusta sitten, joutikin mennä 🙂 The Doors pistää kuun pakettiin aikalailla alkuvoimaisesti. Ja sitten eikun joulua kohden!

 4. Sooloilija,
  Hyvä biisi marraskuun päättämiselle ja tästä on hyvä kääntää katse kohti valon juhlaa ja sen jälkeen koittaavaa päivän pidentymistä 🙂 Jaa, no kyllä sitä Doorisia voi kuunnella muulloinkin 🙂

 5. Timo,
  Hyvää Joulua! Heh… Ei vielä!

  Itkupilli,
  Joulukuu menee jo itsellään, kolme viikkoa töitä ja sitten voi taas nukkua urakalla 🙂

  Vaiheinen,
  Tuli tuossa jo mieleeni, että olisipa ollut komea blogin päätös tämä 🙂 Siis sen julkaisemisen jälkeen tuli mieleeni, että ei kai kukaan luule että katoan eetteristä. Ajatus katosi yhtä nopeasti kuin syntyikin.

  Leijonainen,
  Kiitos sinulle! Olet ollut aivan suurenmoinen ilon lähde tässä projektissa 🙂

  Marir,
  Sunnuntaiklassikko jatkuu vuoden ajasta tai kuukaudesta riippumatta. No hätä!

  Susupetal,
  Kiitos myös sinulle osallistumisesta ja niistä loistavista oivalluksista! Upeaa työskentelyä! Kyllä tämä Joulukuu nopeasti menee kun laitetaan se menemään! Ja kohta saa koisata kunnolla 😉 Tosin kyllä minäkin huokailin eilisaamuna syvään tämän joulukuun ääressä. Yhdessä mennään ja katsellaan muiden bloggaajien upeita joulukalentereita!

 6. Katsojana oli helppoa viettää marraskuuta! Mutta MINÄ olisin ollut uupumisloman tarpeessa, jos olisin tiennyt kuinka paljon töitä SINÄ teet marraskuussa ja vielä ‘pikkukivaa’ puuhaa järjestelet joutessasi, ooh! Syvä ihailuni ja kumarrus, mistä sulla riittää energiaa vuoden pimeimpänä aikana?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s