me and my balls

Uusi harrastus:

ballsmy balls

Minulla on siis uusi harrastus! Ja älkääs kuvitelko, että alkaisin noita rautapalloja hiekkaan sotkemaan ja heittelemään niillä jotain pienempää palloreppanaa. Ei, ei se käy laatuun – liian helppoa! Harrastukseni on siis rautapallojen kuljettelu paikasta toiseen pienessä pussukassa, mieluiten pakattuna matkalaukkuun sopivasti lähtöselvityksissä vaa’alle painoa antamaan.

Rautapallopussukan tulee painaa vähintään 2,5 kg ja sitä pidemmälle mitä niitä kantaa, niin sitä enemmän saa pisteitä. Tältä reissulta sain jo hyvät lähtöpisteet. Rautapallojen katamisessa on myös hyvänä puolena muskeleiden kasvaminen aivan huomaamatta sekä kunnon huikea kohoaminen. Varmasti muuten johdan maamme tilastoja tällä hetkellä tässä Hollantilaisten kehittämässä lajissa.

Tämä on siis uusinta uutta Euroopassa ja muistakaa lukeneenne siitä ensimmäisenä täältä!

Näin äkkiseltään tuo pallonkuljetus puolen Euroopan läpi otti sen verran koville, että nyt on huikea vilu ja väsy. Taidan mennä pehkuihin.

Advertisements

13 comments on “me and my balls

 1. No taahan on sitten varsinainen trendi blogi, ei todellakaan jaa ajastaan jalkeen, jos tulee tanne aina heti tsekkaan mita uutta maailmalla, ja erityisesti siella Euroopassa on in!

 2. Ihanaa saada kuulla mikä on it ja että hiekka on täydellisen out! Sinä olet niin cool, Lepis, ja nuo discopallot ovat todella piristävä asuste matkustaessa!

 3. Kummallisia nuo hollantilaiset, kun tuollaisia harrasteita yllyttävät immeisen tekemään 🙂

  Noh, harrastushan sekin ja jos se on IN, niin mikäs siinä sitten. Tosin, koska Vaiheinen on aina niin out, niin tämäkin muotivirtaus jäänee väliin 🙂

 4. Tämähän kuulostaa mielenkiintoiselta. Pääsee matkustelemaan eikä tartte muuta kuin kanniskella muiden kamojen joukossa rautapalloja!

  Saako niitä kuitenkin joskus, edes ihan vahingossa, sotkea hiekkaan?

 5. Vai tällaiset trendit nyt puhaltelee – hopeiset geishapallot! Luulin tosin, että niitä kuljetellaan hmm… repussa, mutta samapa kai se, mihin ne laittaa. Pääasia, että on IN ja this siisön 😀

 6. Itkis,
  Tämä on juuri SE paikka! Viimeisimmät trendit ovat aina esillä täällä… 😀 😀 😀

  Susupetal,
  Hiekka on nyt tänä talvena todella out. Ei laukkuihin, ei poskille, eikä missään nimessä kaduille! Kimaltelevana huomataan aina!

  Vaiheinen,
  Et sinä kauaa ole out kun tätä blogia jaksat seurata ;D

  Kari,
  Toki niille voisi kehitellä oman verkkokassinsa ja kuljetella niitä kainalossa. Pienet koirat ovat myös siis out! Ei hiekkaa edes nimellisesti, please. Mitäs jos pintaan tulee naamuja…

  ELEGIA!
  Geishat ovat kuule niin hinoja naisia ettei heidän arvolleen ole soveliasta tällaisia kantaa!

  H.M.J. Hämeenjussi,
  Niin tai toisen tiukan paikan tullessa voi huitaista ryöstäjää kuulalaukulla otsaan!

  Uuna,
  Aina pitää kehittää 😉

 7. Ja mä jo luulin, että tuon kameralaukun roudaaminen ympäri maita ja mantuja on rasittavaa/turhauttavaa, painaa niin pirusti. Pitäisiköhän tunkea sinnekin muutama teräskuulaa, mielialaa kohottamaan:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s