Viisi veetä

Nyt se Susupetal haluaa tietää viisi veellä alkavaa addiktiotani, vaikka itse esitteli ne niin hyvin blogissaan viime viikolla. Itse asiassa viisi veellä alkavaa addiktiota oli helpompi löytää kuin viisi jollain muulla kirjaimella alkavaa

Vesi – Vesi vanhin voitehista ja nautittuna paras. Addiktioistani runsaskuluisin. Koskaan en ole tullut mitanneeksi päivittäisen menekin määrää, mutta eiköhän sillä yksi kylpyamme täytettäisi. Väsyn nopeasti ellen saa riittävästi vettä päivän kuluessa, joten koskaan en poistu kotoa ilman kirkasta eväspulloa. Evääksi otan tietenkin puhdasta kraanavettä eikä mitään bakteerililluttimia kauppojen hyllyiltä. Jos olisi se kylpyamme niin lilluttelisin siellä sydämmeni kyllyydestä ja viis veisaisin vesipulasta. Onneksi ei ole!

Viltti – Viltit ovat ihaninta mitä tiedän. Päivän päätteeksi vilttiin kääriytyminen ja lämmön siirtyessä iholle tuoden unen tullessan. Omistan lukuisan määrän erivärisiä villavilttejä, joita ripustelen sinne tänne huonekalujen päälle sopivasti otettavaksi vilun tai väsyn niin vaatiessa. Jos naiset olisivat saaneet pelata jääkiekkoa silloin kun olin siinä iässä, olisin ehdottomasti ryhtynyt harrastamaan sitä aivan sen takia että olisin voinut olla vilttiketjussa.

Valkosipuli – Ruoka ilman valkosipulia on tylsää syötävää. Valitettavasti sitä ei tuon duunin takia voi syödä mielin määrin, joten olen joutunut ahdistetuksi ja syömään viikolla ainoastaan pillereinä tuon yhden elämän eliksiireistä. Silmät ummessa vien tuon ihmepillerin kielelleni ja makumuistin kätköistä kaivelen aromin esiin ennen kumoamiseen tarvittavaa vesilasillista. Imeskeltynä en ole vielä kokeillut, ehkä huomenna.

Vaitupu – Tyynellä valtamerellä sijaitsevassa Tuvalun saariryhmässä oleva pieni saari, jossa on laguuni keskellä ja päättymättömiä hiekkarantoja kehystettynä rantaan kaartuvilla palmuilla. Joka ilta käyskentelen sen hiekkarannalla, varpaat kuumaan hiekkaan uponneina  nautiskellen hiljaisuudesta juuri ennen uneen vaipumista. Haaveita matkakohteista, joista ei voi luopua. Ellei sitten ilmastonmuutos vie sitä minulta. Sitten se kai muuttuu painajaiseksi.

Violetti – Värit ylipäätään ovat äärettömän tärkeitä. Ympäröin itseni voimakkailla väreillä. Toisaalta olen alkanut pukeutumaan tylsään mustaan työelämässä, vaikka näyttäisin parhaimmalta tummassa violetissa. Viihdyn siinä värissä ja tunnen oloni turvalliseksi, siksipä sitä löytyy täältä kotoa sisustusvärinä sopivina annoksina. Toisaalta voihan sitä vetäistä lilaa luomeen ulos lähtiessään. Violettihan on älykkyyden väri, joten ei ihme.

Milloinkahan tässä blogissa alkaa tapahtumaan jotain älykästä…

Nyt pääsee taas haastamaan, niinpä haastan ne miehet jotka täällä poikkeavat.

Advertisements

10 comments on “Viisi veetä

 1. No niinpä tietysti, Susupetal! No onneksi toisella meistä se on, siis molemmilla 😀 Vaitupu kutsuu myös täältä, joten nähdään biitsillä.

 2. Täällä kolmas uneksija, joka haluaa tulla myös. Mistä oletkin löytänyt noin upean paikan?
  Nyt unohdin jo muut kohdat, mutta eivät ne olleetkaan tämän veroisia, paitsi vesi nyt jotenkuten.

 3. Voihan vatupassi. Preivikin pisti minulle addiktiohaasteen ja se täytyy jossain välissä hoitaa. Kait se sitten menee samalla vee-kirjaimellakin 🙂

 4. Olipa niin mukavasti kirjoitettu, että minulla tuntui olevan samat addiktiot. Mitä pidemmälle etenin sitä varmemmaksi tunsin, että juuri näinhän se on. Samaa täällä – tosin jotain pientä vaihtaisin. Mutta en saarta enkä vettä.

 5. Uuna,
  Se on pitkäaikainen unelma. Voisi vaikka eläkepäiviksi vetäytyä jonnekkin etelämeren saarista ja elää palmumajassa yksinkertaista luonnonläheistä elämää 😉

  Kari,
  Olisiko T-kirjain parempi…?

  Vaiheinen,
  Vatupassiin voi kyllä saada addiktion. Omani heitin hiljattain menemään, kun oli saanut sen luokan kolauksen ettei sillä enää mitään suoraan olisi saanut. Nyt pitää tyytyä minivatupassiin avaimenperässä. Sellainen elektroninen vatupassi laserilla varustettuna olisi kiva!

  Timo,
  Ei mitään paineita, addiktioita vain. Kyllä se onnistuu 🙂

  Arleena,
  Ihanaa ettei tarvitse olla yksin! Tuota saarta en vaihda ja nythän sain sinne paljon hyvää seuraa 🙂

 6. Hyviä addiktioita, H.M.J. Hämeenjussi! Erityisesti pidän tuosta venyttelemättäjättämisestä, taidat olla aika kopottunut kaveri!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s