musta kirja

Rakas päiväkirja….. blaaaaah…

Rakas päiväkirja……blaaah baah…

Rakas päiväkirja…… blaaa blaa bla blaa….

Rakas päiväblaah…. blahahhaabla…..

Ra…..blyyyh! ….

En mä osaa!

paivakirjaPienet mustat kirjat ovat sitä paitsi tehty raapustelua, piirustelua ja suttaamista varten! Ja se suttaaminen kyllä luontuu 😉

Kunnia heille jotka osaavat kirjoittaa eläviä tarinoita arkensa kulusta ja hoitavat päiväkirjamerkinnät tältä päivältä talteen Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran arkistoihin.

12 comments on “musta kirja

 1. Rakas päiväkirja,

  aamulla heräsin. Join kahvia. Sitten lähdin töihin. Olin töissä kauan. Join sielläkin kahvia. Sitten tulin kotiin, mutta en ehtinyt juoda kahvia, kun piti taas lähteä. Sitten tulin taas kotiin. Nyt on liian myöhäistä juoda enää kahvia, sillä uni vaarantuu.
  Aamulla sitten taas.

  ***

  Höh, ei se nyt niin vaikeaa ole, kun osaa!

 2. Selvästi arkistokamaa, Susupetal! Eikun lähettämään se nyt äkkiä. Onneksemme olet oppinut olla juomatta näin iltamyöhäisällä sitä kahvia, vihdoin.

 3. Aina voi oppia. Punkku maistuu illalla paljon paremmalta kuin kahvi!

  Joo, arkistokamaa, mutta ei minulla ole postimerkkiä, ei voi lähettää 🙂

 4. Susupetal,
  Voi, mulla on sellaisia uusia ihania kiiltäviä – PINKKEJÄ – valentines’ day postimerkkejä! Jospa lähetän niitä sinulle.

 5. Susupetal,
  No tuijota sit sitä hupenevaa punkkupulloa ja huokaile, että jäi sekin tekemättä ja kukaan ei pääse selville kahvinjuonnin problematiikasta tulevina aikoina. Silloinhan ei enää kahvia juoda. Liian kallista. Ja punkkukin tehdään voikukista!

  Hamalainen,
  Vai mitä?

 6. Timo,
  😀 Ja ne arkistoitaisiin nivaskaan: lukukelvottomat.

  Savisuti,
  Onneksi päiväkirjat venyvät moneen tarkoitukseen ja niiden sivuille on hyvä piilotella surkeita pitkästyttävissä palavereissa raapusteltuja suttuja 😉 Ja kukaan ei edes huomannut, että ajatukset olivat tulppaanimietelmissä.

 7. SKS:n 2.2 päiväkirjojen keruussa ei ole varmaankaan nivaskaa: lukukelvottomat. On aika mielenkiintoista se kuinka tämä suomalaisen arki on muuttunut kymmenessä vuodessa (viimeksi he keräsivät tätä tietoa viime vuosituhannen viimeisenä vuonna 1999). On esimerkiksi tämä bloggailu tullut arkeemme 😉

 8. Hirlii,
  Tällaiset teemapäivät ovat todella mielenkiintoisia ja oikeasti inspiroivia. Kateellisena vain hörisen ja ihailen kaikkia niitä, jotka osaavat kirjoittaa kaunista ja sujuvaa tekstiä arkisista asioista 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s