Sunday Classic äänestystulokset

Äänestysaika on päättynyt ja tulokset saavuttaneet ääntenlaskijat. Nettiäänestys sujui ongelmitta ja kaikki äänestyksessä annetut äänet on valvojien toimesta hyväksytty.

Tulokset:

poll_11

Analysointityöryhmä hämmentyi tuloksen tasaisuudesta ja tällä hetkellä kuumeisesti miettii äänestyksen tuloksen aikaansaamia toimenpiteitä. ‘Sunday Classic -biiseille oma sivu tähän blogiin’ vaihtoehto sai eniten kannatusta, kuitenkin vain yhden äänen erolla kahteen muuhun vaihtoehtoon verrattuna.

Oma sivu tässä blogissa on helposti toteutettavissa ja klassikkobiisien seuraaminen vanhaan malliin sekä linkittäminen tästä blogista jatkukoon siis toistaiseksi. Ylläpito tutkii edelleen Mr. Linkyn kaltaisten kilkkeiden mahdollisuutta Word Press -alustalla.

Kiitos kaikille äänestäneille.

Sunnuntaihin 🙂

6 comments on “Sunday Classic äänestystulokset

 1. Timo,
  No niinhän se menee 😉 Ja tällä kertaa puheenjohtaja oli sitä mieltä, että äänestystuloksen mukaan edetään ja tutkitaan teknisiä mahdollisuuksia asian tiimoilta. Helppoa!

 2. Sivu tässä blogissa on hieno edistysaskel. Oma blogi on raskaampi. Jos siihen päädyt, kannattaa kysellä talkooapua. Varmaan sitäkin löytyy.

 3. Kari,
  Tutkitaan tässä vielä näitä vaihtoehtoja ja niiden mahdollisuuksia mahdollisimman käyttäjäystävällisen alustan luomiselle. Ei kai meillä mikään kiire sen suhteen ole 😉

  Vaiheinen,
  K-A Leväaho olisi saanut todella eläväisen selostuken aikaiseksi noiden kahden ensimmäisen kysymyksen saaneiden vastausten vaihtelusta ja palkkien liikkumisesta 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s