Sunday Classic – special edition

Sunday Classic -teema viettää tänään 1-vuotis synttäreitä!

Sen kunniaksi laitetaan tähän soimaan klassikko keskellä viikkoa. Tämä on teille hyvät klassikoiden soittajat:

Klassikoiden soittelu alkoi silloin vuosi sitten eräänä tympeänä helmikuun sunnuntai-aamuna Frankie Goes to HollywoodinPower of Love‘. Kovin suurta hurmosta tuo biisi ei tainnut silloin saada aikaiseksi. Vuoden aikana soittolistalle on sunnuntaisin yltänyt 40 biisiä ja yksi tv-shown pätkä.

Sunnuntait muuttuivat todella nautinnollisiksi useiden blogien lähtiessä mukaan soittamaan omia klassikoitaan. Musiikin skaala laajeni ja muistojen sopukoista on putkahtanut paljon mukavaa näiden biisien myötä, musiikkitietämyksen lisääntymisestä puhumattakaan. Säännöillä Sunnuntai klassikoita ei vaivata, jokainen saa soittaa niitä itselleen läheisiä klassikoita. Ja se on se tämän homman suola ja sokeri.

Sunnuntai klassikoiden kehitystyö jatkuu. Viime viikonloppuna lanseerattu oma sivu ja sinne kytketty automaattinen linkityssysteemi ei aivan tyydytä ylläpitoa tuollaisessa muodossa. Nyt pohdiskellaan vaihtoehtoja. Mutta ensin juhlitaan.

Kiitos osallistumisesta kaikille blogideejeille ja kiitos kuuntelijoille!

Let’s have a ball!

21 comments on “Sunday Classic – special edition

 1. Netti tökkii niin pahasti tänä aamuna, etten edes näe koko videota, mutta tekstin näin ja onnea ja kiitos sinulle, Lepis, the Power of Sunday Classics! Ilman sinua sunnuntai olisi sunnuntai ilman klassikkoja 🙂

 2. Minäkään en näe videota ennen kuin illalla. Lämpimät onnittelut Sunday Classicille ja kiitokset itsellesi näin loistavan idean kehittämisestä!

  Hyvä ettei tule liikoja sääntöjä.

 3. Hyvä biisi, vasta nyt maltoin kuunnella kuyn jäin kiinni Tuiman valitsemaan kappaleeseen 😀
  Sunnuntaiklassikot on kyllä todella inspiroiva ja hyvä idea, Lepis! Itse olen jo löytänyt monta helmeä niiden kautta. Mutta miksei nyt ole sitä linkkilistaa missään toisten klassikoihin, nyyh!!!! Se oli niin helppoa kierrellä, kun linkit oli kivasti listattu.

 4. Susupetal,
  Aamunettitökkimiset ovat todella ärsyttäviä. Meillä se tekee sitä usein sunnuntai-aamuisin. Valitin siitä kerran Soneran kaverille kun tuo soitti palvelun laadun tarkkailupuhelun ja kertoi sen johtuvan, että ne tekee ylläpitotöitä hiljaisimpina netin käyttö aikona! Mitä hiljaista se nyt on, mekin yritetään kuunnella klassikoita!

  Onneksi pääsit iltasella kuulolle. Freddie oli niiii-in ihku. Livenäkin 😉

  Kiitos Kari,
  Maailma kun on pullollaan sääntöjä, niin tänne niitä ei tarvita 😉

  Kiitos Sooloilija,
  Jep, itsekseni niitä soittelin, omaksi ilokseni ja musiikkimuistini virkistämiseksi. Tämä suosio on ollut suorastaan hämmentävää. Mutta mukavaa kuunnella muiden valintoja.

  Kiitos Vaiheinen,
  Kohdennetusti paineetonta. Tosin kirjoittelen biisien nimiä pieneen mustaan vihkoon missä milloinkin niitä tupsahtaa mieleen. Harvemmin niitä olen kuitenkaan soittanut. Enemmänkin sunnuntain klassikko on tullut valituski sen hetkisen mielialan mukaan.

  System Operator,
  Olet siis jälleen laillistettu 😉 Hienoa! Tuo sopisi kyllä myös hyvin tähän. Show must go on!

  Elegia,
  Siellä ne on listalla, mutta se lista pitää ensin löytää. Siis yläpalkissa on sivu ‘Sunday Classic’ ja siellä linkki linkkilistalle. Liian monimutkaista!

 5. Hyvä biisi nyt kun pääsin sen kuuntelemaan. Laitoin blogiin vielä oman synttäritervehdykseni, joka tosin on vähän hiljainen, mutta tosi klassikko kuitenkin.

 6. Kiitos Halo Efekti 🙂 Sanasi lämmittää aina. Niin on löytynyt ja mitä vielä on luvassa…

  Kari,
  Eikös ollutkin. Tulen heti kuuntelemaan sinun valintaa 🙂

 7. No heh, oli kyllä niin vaikeassa paikassa, etten olisi tajunnut löytönyt ilman ohjetta 😀 Ja tarkoitan nyt siis sitä linkkilistaa. Hankin kuulokkeet, että voin luukuttaa musiikkia iltaisin miehen häiriintymättä.

  Miten tarkkoja näissä klassikoissa muuten ollaan? Mistä tietää onko joku klassikko? Kertokaa!

 8. 🙂 Kari!

  Elegia,
  Arvasinhan minä, että sinä näppäränä tyttönä vielä saavutat tuon linkkilistan 🙂 Upeaa edistystä kohti sunnuntaiklassikoiden soittajaksi osoittaa tuo kuulokkeiden hankkiminen. I’m so proud of you. Ei sääntöjä. Mistä tietää onko joku klassikko… paha kysymys. Palaan illalla aiheeseen, jookos.

 9. Onnittelut täältä Vaasastakin hyvän meemin kehittäjälle! :-*

  Itseltäni tuli silloin lemppariketjuun käytettyä useimmat mielessä soineet ‘klassikot’, mutta vielä joku kerta pistän itsekin tuon pystyyn.

 10. Kiitos Timo,
  Ne olivatkin hyviä soittolistoja silloin mitä julkaisit. Niinpä olenkin ihmetellyt itsekseni ettet ole innostunut tästä sunnuntaiklassikosta… Vielä… Nythän se tulee 🙂

 11. Pieni kysymys klassikoista: vaikka sääntöjä ei olekaan,niin mietin että miten vanhoja pitää klassikoiden olla että kelpaa klassikoiksi?

 12. Perun ylläolevan tyhmän kysymykseni: vastaushan oli selitetty viimeisimmässä postauksessasi,stupid me! Mutta kun mun klassikot eivät taida olleet päässeet edes lähelle minnekkään listaan,niin kelpaako kuitenkin?

 13. Yealian,
  Lainatakseni itseäni 😉 :
  “Sunnuntai klassikoiden ei siis mielestäni tarvitse olla ajallisesti vanhoja, kunhan niillä on jokin henkilökohtainen merkitys soittajalleen. Niiden ei myöskään tarvitse välttämättä olla oman aikansa listahittejä.”

  Ne ovat sinun henkilökohtaisia klassikkoja, jotka haluat jakaa meidän kanssa 🙂 Ja se on se juttu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s