taas ne rämppää

WP:n väki ilmoittelee tekevänsä huoltotoimenpiteitä noin puolen tunnin kuluttua. Ovat varoitelleet tästä jo useamman päivän. Koodimuutoksista puhuvat… Taitaa olla joku rankempi koodaus meneillään, kun näin tehokkaasti ilmoittelevat. Hieman huolestuttaa… Nähdäänköhän ja milloin nähdään 🙂

8 comments on “taas ne rämppää

 1. Joka puolella rempataan. Pari tuntia sitten ei päässyt edes plogilistalle, ja salasana muka väärin. Aloin jo itsekin epäillä itseäni, mutta sitten jätin koko listan ja menin muihin puuhiin. Nyt taas toimii kuten ennenkin.

  Toivottavasti eivät pidä sinua piilossa pitkää aikaa, hyviä kuvia taas odotetaan. Kärsivällisyyttä sinulle ja meille.

 2. SusuPetal,
  Hyvin tuo tuntui sujuneen. Ei ainakaan täällä päässä sen kummoisempaa ole näkyvissä. Vielä!

  Hirlii,
  Nopeus ei ainakaan noussut postatessa. Tuonne BB:n puolelle laittelin äsken kuvia ja aivan samalla tavalla kaikki eteni kuin ennenkin 😉

  Uuna,
  Tapahtui koko touhu yllättävän nopeasti tällä kertaa. Saas nähdä milloin pääsee selville mitä tapahtui. Eikös se blogilistakin ole jonkin sortin uudistusten tiellä?

 3. No se oli kyllä pikainen rämppä ja varsin huomaamaton myös tuloksiltaan. Mutta parempi niin – joskus ihan pelottaa, miltä rempan jälkeen näyttää (jos nyt mitään näkyy) 😀

 4. Elegia,
  Nyt tämä ainakin käy toivottoman hitaalla. No, saattaa se olla Sonerakin. Laitanpa siis koneen kiinni ja lähden tuonne ulos 😉 See ya later!

 5. Ainakin vielä näyttää olevan pystyssä:) Blogspottiinkin tekivät huoltotoimenpiteitä jokin aika sitten, tiedä mitä oli tarkoitus tehdä, mutta nyt kun lisää monta kuvaa kerralla, niin ensimmäisenä listassa oleva kuva menee viimeiseksi viestissä. Eli mennään vähän takaperoisesti;)

 6. System Operator,
  Pystyssä on WP, mutta postaajalla tökkii… 😉 Ei mitään eroa entiseen ole ollut näinä parina päivänä nähtävissä, joten taitaa tämä päivitys jäädä mysteeriksi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s