all day’s work!

deleted

Taidan mennä Nikon D80 valokuvauskurssille, jos vain jostain sellaisen löydän! Nyt oli aivan liian pitkä tauko kuvaamisessa ja erityisesti tuolla isommalla kameralla. Pari helmeä saattaa päätyä Backyard Beautiesin puolelle, mutta loput menköön roskiin. Ei niistä saa edes taidetta!

Tämä on tosin erittäin opettavaista touhua kameran eri ominaisuuksia etsiskellessä ja vain räpsiessä ilman sen suurempia tarkoitusperiä. Jatketaan 🙂

16 comments on “all day’s work!

 1. Susupetal,
  Enkä ole! Hermostuttaa kun en koko talvena ottanut tuolla isolla kameralla yhtään kuvaa ja nyt ei suju niinkuin haluaisin. Tosin vielä pitäisi olla lisää valoa. Kai se siitä kesään mennessä suttaantuu taas 😉

 2. Aivan paskatkin kuvat kannattaa säilyttää vähän aikaa, joskus puolen vuoden päästä voi tajuta että jumanklavita, täähän on mestarilaukaus =D

 3. Kameran opiskelu on paitsi hauskaa, myös hirvittävän palkitsevaa. Digiajan tuskia kuitenkin on, että opittavaa löytyy sekä kuvaamisesta, kamerasta että kuvankäsittelystä.

 4. Äläs nyt, ihan hyviäkin kuvia tuosta löytyy! Mä olen miettinyt kunnon kameran hankkimista, kun mun Sony digikamerani alkaa vähän tökkiä ja kun sillä ei oikein ihan upeita kuvia saa kuten kunnon kameralla.

 5. Haloefekti,
  No ei ne kaikki aivan paskoja olleetkaan kun ne aukasi tuonne photariin 😉
  Mestarilaukaus… heheheheheh…

  Kari,
  No niin, kyllä näissä saa illat vietettyä rattoisasti. Ja silti vain ei kehitystä tapahdu!

 6. Yaelian,
  Laitoin parhaat tuonne BB-blogin puolelle 😉 Minä olen ollut erittäin tyytyväinen tuohon pikkunikoniin eli Nikon Coolpix P5000 -malliin. Syksyllä hankin tuon Nikon D80 järkkärin ja siinä riittää opiskelemista! Kannattaa tutkia kameramalleja rauhallisesti ennen ostopäätöstä.

 7. Aika jännittävän näköisiä otoksia tuolla näyttää olevan. Mutta rimasi onkin korkealla!
  Onko sinulla useampia objektiiveja käytössä tuossa kamerassa? Mulla kun on vain se paketissa mukana tullut.

 8. Moi Katriina,
  Minulle on tainnut tulla addiktio noista kukkakuvista ja yritän löytää jotain uutta ja ihmeellistä. Sitten kun taidot eivät tuon uuden kameran kanssa riitä, niin tulee ahdistus. Ja tämä taisi olla sitä. No onnksi tämä digiaika mahdollistaa tämän harjoittelemisen huolettomammin kuin jos näitä filmille olisi kehitetty.

  Mulla on siihen kaksi putkea, eli se perusputki 18 – 55 mm ja toinen 55 – 200 mm. Jälkimmäinen on vähemmän käytetty. Vielä kun saisi sen macrolinssin, niin olisi onnellinen. Täytyy yrittää säästää kesäksi.

 9. Tanssiva Harmaa Pantteri,
  Kuvaaminen on todella haastavaa ja kärsivällisyyttä vaativaa. Ja sitähän minulla ei liiemmälti ole 😉

 10. Ennen vanhaan vissiin sanottiin, että filmiä kuluu, nythän on niin , että muistikortti vaan paukkuu? Minä en näe tuossa deletointimäärässä mitään kummallista, itsekin saatan ottaa, tai ainakin aiemmin otin, satakin kuvaa vaikka nyt häntä tulppaanista, joista kelpuutin yhden tai maksimissaan kaksi työstettäväksi.

 11. Krisu,
  Ah! Vihdoinkin joku ymmärtää… 😉 Suurin osa harjoitelmista on todellakin vain harjoitelmia. Ulkona keskityn enemmän kohteeseen jo etukäteen. Sisällä on niin helppo hyrrätä maljakon ympärillä ja napsia kokeiluja.

 12. KIITOS, System Operator!
  Uskomaton linkki! Loistava löytö. Sen verran kerkesin sitä katsella, että viikonlopuksi taisi tulla kuvaushommia tai ainakin opettelua. Voi tätä riemua ja blogistanian tietoa sekä tietenkin sen tuomista meidän muiden tietoon 🙂 Et usko miten ilahtunut olen tästä. Ei ole tullut mieleenikään lähteä tuollaista netistä etsimään. Toivo siintää siis jossain horisontissa 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s