Punainen kollaasi

All you need is…

red

… jos etten soita palokunnalle, niin soittaa edes valkotakkiset! Menin eilen töiden jälkeen neljältä parin tunnin perjantaipäikkäreille mielessäin pienet tirsat. Heräsin joskus kahden maissa, käänsin kylkeä ja vetelin sitä samaa unta aamuseitsemään asti! Että sillei! Ei ihme jos täällä blogissa on niin hiljaista.

Viikon kollaasi väri on siis punainen.

13 comments on “Punainen kollaasi

 1. Varsin herättävä kollaasi paitsi värien myös osiensa osalta – hieno ja vähän erilainen, sanoisin;) Nyt näyttää herra Linkki taas toimivan ja punainen nappi löytyy katergorian *Värikollaasit* postauksista tai alemmista postauksista sillä sivulla, joka aukeaa kun menee blogin otsikosta sisään…

 2. Teen tänään ensi viikon haasteen ja on mahdollista, että sössin tämän viikon listan – yritän kyllä säästää – kun en ole mikään ekspertti näissä, kunhan innostuin kokeilemaan8)

 3. Jäätymisvaara on mielenkiintoinen poikkeus sammuttimien ja liekkien keskuudessa 😀 Toivottavasti sinuun ei ole iskenyt se sama unitauti kuin minulla on ollut päällä jo jonkin aikaa.

 4. Punaista ennaltaehkäisyä ja vaaran minimointia.
  Pun ainen on huomioväri tässätapauksessa. Kollaasisi on graafisen hieno.

 5. H.M.J.Hämeenjussi,
  Punainen ärsyttää ja virittelee aivotoimintaa valppaaksi, sammuttimet sopivissa paikoissa tuo sitä turvallisuuden tunnetta. Tosin, osaakohan noita kukaan käyttää…

  Kiitos Inkivääri,
  Keräilykohteita vuosien myötä. Siis, ei ihme että ne naureskelee mun kuvauskohteille… Eihän ne voi tietää 😉
  Mr. Linky oli eilen illalla nurin joka paikassa, mutta onneksi saivat kuntoon. Kerkesin kommentoimaan sinulle ennenkuin aloin västätä Sunday Classic-linkitystä, jolloin vasta huomasin tämän nyrjähdyksen.

  Siellä Mr. Linkyssä saa tehtyä tuollaisen koosteen kaikista kuten olen tehnyt tuonne sunday classic sivulle aina viikon päätteeksi. Käyppä katsomassa. Neuvon lisää, jos tarvis 🙂

  Elegia,
  Sekin näyttää olevan tuollainen hälytysnappula ja en kertakaikkiaan ymmärrä koko jäätymisvaaravaroittimen tarkoitusta. Löysin sen nimittäin sellaisesta paikasta ettei siinä ole mitään järkeä. Pitäsiköhän painaa joskus… 😉

  Oli aikasen rankka viikko töissä viime viikkon. Tein illat hommia vielä kotona siihen asti, että rojahdin sänkyyn suoraan tästä koneelta. Lienee siis aivan normaalia väsymystä. Toivottavasti. Pelkään pahoin, että tämänhetkisen työmäärän alla saattaa olla jo alkavia oireita pienimuotoisesta uupumisesta… Kääk. Ei.

  Kiitos Susupetal,
  Kaikki kollaasin kuvat mun keittiöstä ;P

  Inkivääri,
  Joo, sieltä toisesta ei saa kuin kuvakaappauksella. Täällä onnistuu paremmin 🙂 Jaksat sinä kyllä väsätä, siitä tulee varmasti hieno kollaasitaideteos!

  Kiitos Arleena,
  Tähän meni yllättävän kauan aikaa kasaamiseen, vaikka kuvat olivat jo aiemmin otettuja vuosien varrella. Punainen herättää aina.

 6. Sinulla on kaikki tarvikkeet paikalla tulipalon sattuessa, myöskin tulet 😉
  Erilainen ja ihastuttava näkemys punaiseen kollaasiin.

 7. Kiva kuva! Toi heti mieleen turvallisuuskoulutuksen, jonka joku palolaitokselta tulee parin vkon päästä meille osastolle pitämään. Kiinnostavaa kun en ookkaan jauhesammuttimella ikinä (onneksi) ruiskinut. 🙂

 8. Kiitos Zilga,
  Kun ei kerran ole Joulu, niin joku teema piti keksiä 😉 Ja näitä kun on tullut kuvattua jo jonkin aikaa enkä ole aiemmin keksinyt mitä niillä tehdä, niin tähän ne sitten passas. Kai.

  Timo,
  No niin, pääset sotkeen paikkoja!

  Liisa,
  Joskus joutaa ajatella täälläkin päässä ja kun tuossa hiljattain totesivat uutisissa, ettei me osata enää tulen käyttöä niin josko tämä vähän varoittelisi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s