sunday classic – 080309

Naisten päivän kunniaksi soikoon tämä iloinen ylistys:

Manfred Mann oli 60-luvulla vaikuttanut brittipoppi bändi ja tämä ‘Do Wah Diddy Diddy‘ nousi listojen ykköseksi molemmin puolin Atlantia vuonna 1964. Tämäkin on cover-biisi ja alkuperäinen esittäjä on Jenkkibändi Exiters.

Nippelitietoa:

 • Manfred Manin alkuperäinen nimi oli Mann-Hugg Blues Brothers
 • Bändi ponkaisi kuuluisuuteen Brittien ensimmäisestä kevyen musiikin tv-ohjelmasta esittämällä tuon ‘Ready Steady Go!’-ohjelman tunnarin ‘5-4-3-2-1
 • 70-luvulla bändi jatkoi nimellä Manfred Mann’s Earth Band soitellen jazz/rock tyylistä musiikkia (jota muuten voisikin soittaa täällä joskus)
 • 90-luvulla on nähty ilmiö The Manfred’s, jossa soitteli kaikki muut bändin jäsenet paitsi perustaja Manfred Mann itse

21 comments on “sunday classic – 080309

 1. Kiitos! Heh, yksi ikisuosikeistani! Mukavaa naistenpäivää sinnekin. Ahaa, menenpä haeskelemaan päivään sopivan piisin minäkin.

 2. Olipa repäisevä naistenpäivän musiikki.

  Muuten sinulla päivittyvät näköjään blogilastalle postaukset.
  Ja Vuodatuksesta olet saanut hyvää palvelua.

  Minulla eivät päivity postaukset,
  eikä blogilista puhu mitään, on vain hiljaista.

  Nyyh.

  Repäisevää naistenpäivää kumminkin.

 3. Tämän muistan jo ihan lapsuudestani, radiossa soi..
  Tänään on monilla brittipoikia klassikoita soittelemassa..
  Hyvää Naisten päivää sinulle!

 4. Oi, että olin lapsena ihan pähkinöinä tästä biisistä. Mitään en musiikista tai bändeistä tiennyt, mutta tässä oli niin ihana polje ja kuin lastenlaulun sanat! Hyvää Naistenpäivää, Lepis!

 5. Pingback: Miehen kesytystä « Viides rooli

 6. No onpas hauskaa, että kaikki tunnistavat ja tulevat iloiselle mielelle tästä klassikosta 😉 Rallattelu renkutuksia tarvitaan 😉 Muistan tämän myös lapsuudestani ja aina välillä putkahtelee yllättävissäkin paikoissa esiin. Do wah, do do doooo….

 7. Eikö vain, Susupetal! Tästä ei voi kuin tulla hyvälle tuulelle, jos ei melodia vie niin sitten tuon videon koreografia 🙂

 8. Earth band mullakin yhdistyy heti tuohon alkuosanimeen ja olihan niillä tosiaan yhteyttä. Kiva tuttu kappale ja se rumpalin elekieli oli riemastuttava. 😀

  Hyvää naistenpäivää!

 9. Kiitos Timo,
  Tässä liikehdinnässä on jotain ajalleen tyypillistä ja samankaltaisuutta kuin siinä taannoin soittamassani Easy Beatsin Friday on My Mind videossa. Letkeetä 😉

  Papi,
  Suosittelen kuunneltavaksi toistekkin. Iloisia rallatuksia ei ole liikaa…

  Vaiheinen,
  Hauskaa päivää itselles rallatellessa 🙂 Mä en oikein usko tällaisiin teemapäiviin…

 10. Niin. Erilaiset teemapäivät ovat kieltämättä hieman kaksiteräinen juttu, sillä ne ikäänkuin alleviivaavat asioita yhteen päivään. Toisaalta nämä voivat toimia herätteinä ja/tai muuten vaan yleisinä ilonaiheina.

  Mutta aurinko paistaa ja rallatus raikuu. 🙂

 11. Vaiheinen,
  Taisin nousta väärällä jalalla ylös tänään. Rallatuksesta huolimatta nyt potkii huonosti. Joten taidan mennä mököttämään päikkäreille, josko tämä auringonpaiste saisi sen jälkeen uuden merkityksen… 🙂

  Me eletään täällä Suomessa liian tasa-arvoisessa yhteiskunnassa, jotta voisi innostua näistä naistenpäivistä. Tosin asiahan lyö kasvoille jo keski-eurooppaan mentäessä, yllättävissä asioissa naiset joutuvat siellä vielä etsimään oikeuksiaan. Muusta maailmasta puhumattakaan.

 12. Arleena,
  Ja täällä sinun kommenttisi myös kilahtavat tuonne spämmin joukkoon… Joten alkaa epäilys onkohan sinun Google-tilissäsi jotain koodissa vialla??? Ja mistäs sen sitten saisi selville… Kääk.

 13. Minäkin liityn ilottelukerhoon, piti ihan laulaan kertosäettä mukana (joo, tarkistin että kaikki ikkunat on visusti kiinni), kun tosiaan tunnistin kappaleen 😀 Nyt lähti mukavasti maanantai käyntiin. En joutanut eilen kuuntelemaan kenenkään klassikkoja, mutta nyt onkin hyvä hetki lähteä kierrokselle!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s