12 comments on “Believe or Not!

 1. No mun piti tää sun kevättaiteesi nähtyäni ihan mennä tarkistamaan Iltalehdestä (Iltasanomat ei auennut jostain syystä) että minkälainen sää nyt on ja kappas vain;Helsingissä ainakin ihan plussan puolella eli kai se kevät sitten on tullut tai on tulossa.

 2. Yaelian,
  Tänään oli täällä pääkaupunkiseudullakin aivan upea päivä, jos ei tuulen virettä huomioida. Lumet suli kovaa vauhtia, aurinko paistoi ja linnut lauloivat. Viime viikolla Vaasassa oli todella komeaa auringon paistetta, mutta illat ja yöt olivat hyytävän kylmiä. Kyllä tämä tästä!

 3. Susupetal ja Inkivääri,
  Minä en pilaile näin vakavan asian kanssa 😉

  Halo Efekti,
  Tulee se!

  Sirokko,
  Huhtikuuta se, aivan itseään. Märkää, mutta lupaavaa 🙂

 4. Jep. Ihan huhtikuinen päivä tänään oli. Ei räntää taivaalta ja aurinkoakin oli tarjolla. Mutta siis sopivaa kevättaidettahan tuo ja Nina Simonen musiikki toimii aina. Kevät on tulossa. Oujes.

 5. Vaiheinen,
  Yes! On se! Tuskin malttaisi enää sisätiloissa päivisin touhuta. Sormet syyhyävät ja veri vetäisi ulos. Vaan kun ei pääse. Vielä. Pah!

 6. Noh. Äkkiäkös siitä lapioit pihamaalta vähäiset lumet pois ja sulattelet maaperän. Sitten eikun silmä tarkkana odottelemaan mitä mistäkin nousee:-) Sinne vaan tonkimaan… Mulla on jo melkein viritelty parvekkeelle mullat ja systeemin… siis melkein:-)

 7. Vaiheinen,
  No eihän mulla ole sitä palstaa edes hommattuna! Partsisuunnitelmat ovat heikommalla kuin sinulla siellä. Tai no, haalin kauniita harmaita koristekiviä alkuviikosta. Niitä voisi tietysti käyttää myös sisäruukuissa. En taida loppujen lopuksi tuonne partsille mitään väsätä.

  Taitaa olla muuten enemmän se kamerasormi joka syyhyää ja odottelee kevään kukkaloistoa 😉

 8. Ai mutta ostinhan mä sieltä Kevätpuutarhanäyttelystä monta pussillista kaikenlaisia siemeniä. Jotain uusia papulajikkeita ja porkkanoita, mutta ne menee muorille. Niin ja mangoldin siemeniä. Niitä muuten voisi kokeilla parvekkeella. Tänne ostin omituisen värisiä krasseja ja ‘mustia’ auringonkukansiemeniä. Kai se syyhyä sittenkin 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s