‘sairastuminen’

No niin! Voiko mielensä pahoittamiseen reagoida fyysisesti näin nopeasti ja voimakkaasti. Oli se naurupäiväkin välissä. Näemmä voi! Heräsin tuossa 1/2 6 kipuun ja kirvelyyn, lämpö on nousussa.

Tässä istun violettiin vilttiin kääriytyneenä ja tuijotan kellon viisareiden hitaasti siirtyvän minuutista toiseen. Odotan viisarin naksahtavan kohtaan jossa kannatta lähteä seikkailemaan kohti Espoon kunnallisia terveyspalveluja. Niistä minulla ei ole vielä aikaisempaa kokemusta, sillä olen onnistunut tähän saakka sairastumaan työterveyspalvelujen ollessa käsillä. Positiivisena yllätyksenä löytyi 24 tunnin palvelunumero jonne soittaa ja saada ohjeita kompassin asettamiseen oikeaan suuntaan. Paikkaan, joka ulkoisella olemuksellaan on erittäin luontaantyöntävä.

Ihmeellinen kroppa, tekee tämän aina silloin kun ei pitäisi!

Meneepä tämä nyt ruikuttamiseksi, vaikka olen sitä täällä blogissa yrittänyt välttää. Jotainhan tässä on keksittävä tekemistä, sillä nuo viisarit naksahtelevat eteenpäin turhan hitaasti.

Toisaalta voisin yrittää tehdä sitä viikonlopun projektia… Tuleekohan siitä mitään.

Taidan lähteä roikkumaan sinne ovenripaan.

Advertisements

11 comments on “‘sairastuminen’

 1. Ikävä tilanne. Itsekin olen jo viikon verran sairastellut vatsatautia. Ensimmäisen kerran moneen päivään söin eilen illalla vähän kiinteämpää evästä, joka vielä pysyi sisällä. Toipumisia 🙂

 2. Harmillista tämä sairastuminen. Mutta jospa sieltä lääkäristäkin saisi helpotusta, tarjoavat ehkä antibioottikuuria.. Pyhinä ei ole mukava sairastua senkään vuoksi, ettei niin vain voikaan soittaa tuttuun lääkäriin (sinun tapauksessa työterveyslääkäriin).

 3. Kroppasi huutaa suorastaan. Tuollainen unelmankevyt olo, kuin alemman kuvan tulppaanin tipahtaneella terälehdellä, olisi nyt paikallaan. Lepoa, painotonta oloa, vapautta vaatimuksista vähäksi aikaa, ainakin tiistaihin asti.

  Rauhallista pääsiäistä, Lepis!

 4. Kari,
  Sitä vatsatautia on liikkeellä roimasti. Ihme etten vielä ole sitä onnistunut imoroimaan… Paranaemisia sinne sinulle, etteivät jää pääsiäisherkut kokokonaan väliin.

  Sooloilija,
  Sitäpä työnsivät. Aikamoista touhua oli!

  Vaiheinen,
  Kiitos. Eiköhän se tästä.

  Kiitos Katriina,
  No niin tekee, mutta ei taida voida antaa periksi kuin tämän päivän… Plaah! No, kohta on kesä ja onneksi taas jakasaa muuten paremmin kun on tuota valoa.

 5. Kiitos Krisu,
  Oli se uskomattoman tehokasta toimintaa ja koska jonotus ei ole meikäläisen laji, olen varsin tyytyväinen lopputulokseen 😉

 6. Lepis, oletko kuullut tätä: Tunnolliset työntekijät sairastavat vapaapäivinä ja lomalla? Taitaa päteä sinuunkin. Toivottavasti voit jo paremmin. Muista levätä kunnolla, aina on olemassa jälkitautien vaara.

 7. Mehtäsielu,
  No minussa on taipumusta sellaiseen reippaaseen ylilyöntiin mitä työntekoon tulee. Lepoa olen onnistunut nauttimaan hyvin, sillä nuo lääkkeet väsyttävät vietävästi. Jälkitautia en missään nimessä tähän halua, joten itsestään huolehtiminen (päätä myöten) on ollut näiden pyhien teema. Kyllä tämä tästä, kiitos 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s