Oranssi kollaasi – 2

Oranssin kollasin viikko meinasi taas karata käsistä ennenkuin kerkesin työn ääreen. Onneksi oli kuvia jo edelliseltä kierrokselta jemmassa.

orange_2

Joitain saatta jo syyhyttää. Tai mistäs minä tiedän vaikka olisivat jo aloittaneet… Enkä mene edes näillä keleillä katsomaan!

Lisää oransseja kollaaseja löydät Inkiväärin linkkilistasta.

4d1762d8

Advertisements

31 comments on “Oranssi kollaasi – 2

 1. Parempi myöhään kuin ei silloinkaan8) Ja tämähän tuli ihan ajoissa, ennätän vielä lisätä uuteen postaukseen tämän päivän puolella;) Hauskan pirteä kollaasi, joka johtaa ajatukset enempi metsurin hommiin:)

 2. Inkivääri,
  Nyt täytyy ryhdistäytyä näiden haasteiden kanssa. Se teemahaaste on edelleen mietintämyssyssä. Tosin tätä vauhtia siihen tulee rautakauppasarja 😉

  Hoover,
  Yritin pehmentää sitä hien hajua tuolla ruusulla 😉

  Susupetal,
  Sanos muuta, huh!

 3. tämähän oli hieno temaattinen kokonaisuus, vaikka itsekin lämpenen yleensä enemmän tuolle susupetalin mainitsemalle auringolle 😉

 4. Juanita,
  Samoin, se on parasta! Ajattelin tätä tehdessäni tuota emäntäämme, Inkivääriä, epäilisin hänen olevan intohimoinen puutarhuroija!

 5. Tuli jostain syystä mieleen – jos metsään tahdot mennä nyt, näet sammaleet myllätyt….

  Oranssi sopii hyvin työkaluihin, onhan se näkyvä väri, löytyvät työvälineet helposti sammalikosta.

  Hieno kollasi. Ja viime hetkillä ehdit mukaan tähän väriin.

 6. Ahaa, no nyt selvisi ammattisikin. Hieno metsämiehen kollaasi! :o) No joo, tai sitten jonkun muun ammatti vai kaupassako kiertelit kuvaamassa?

 7. Kiitos Arleena,
  Nuo metsurin turvasaappaat olivat sen verran ‘oranssit’, että ne oli pakko kuvata, samoin tuo naisille tarkoitettu pieni mootorisaha. Kaikkea ne keksii. Nippa nappa ehdin mukaan, vaikka kuvat ovat tuolla odottaneet koko talven. Nyt vasta huomasin, että tuosta on pudonnut yksi kuva pois. Meinasin alkaa jutteleen oksasaksista ja miten ne on aina hukassa. No niin on nytkin 🙂 Siinä nimittäin oli vielä alunperin kuva sellaisista.

  Savisuti,
  No ei taida aivan metsäkoneen kuljetus onnistua tällaiselta kaupunkilaistytöltä, ei mitään niin jaloa ammattia siis kuin metsänhoitaja. Päinvastaisessa päässä ollaan paperinpyörittäjänä ja salakavalan tekstin vääntäjänä. Ja kaikkea siltä väliltä. Läheinen rautakauppa alkaa varmaan kohta peräämään tekijänoikeuksien tai royaltien perään 🙂 Messut ovat myös hyviä kuvaus paikkoja näihin kollaaseihin.

 8. Metsurin hommissa varmaan hyvä, että vaatteissa on turvallisuusvärit, mutta luontoon oranssi ei ehkä parhaiten sovi.

 9. Kari,
  Oranssi ja se omituinen vihreänkeltainen ovat nyt niitä turvallisuusvärejä ja varmaan toimivat hyvin. Mutta ovat kyllä karseita värejä väreinä… Iik, jos sellaisiin joutuisi pukeutumaan päivät pääksytysten… saattaisi olla tukka pystyssä iltaisin 🙂

 10. Kovin on työpainotteista kuvaa tarjolla 😀 Ei muuta kuin kengät jalkaan ja kanisteri käteen. Bensat voi heittää juhannuskokkoon!

 11. Onpas oranssiuden huipentuma! Meinasin ensin kysellä fiskarssin saksien perään, mutta löytyyhän nekin tuolta… 🙂

 12. Mainio kokoelma. Tuo Homelite-sähkösaha tuo mieleen hikisiä muistoja, olen sellaisella sahannut kymmeniä halkomotteja. Mutta kovin käyttämättömiltä näyttävät kaikki työkalusi?

 13. H.M.J. Hämeenjussi,
  Eikös olisi syytäkin 😉

  Elegia,
  Joo, sinne joutaa hyvin, juhannuskokkoon! Jos ei muuten pala, niin sitten on apu lähellä 🙂

  Vaiheinen,
  Hienot tosiaan, mutta kun kokeilin nostaa niitä, niin johan olivat painavat. Tiedä sitten minkälaista tuollaisissa olisi rompsotella päivät pitkät jossain maastossa… Huh.

  Timo,
  Kiitos, kai 😉

  Demetrius,
  Ai tuolla naisten mallilla! Käyttämättömiähän ne vielä siellä rautakaupassa ovat 🙂

 14. Aha, tässä on sellainen joka naisen orange-pack. Tällä pärjää, melko pitkälle, jos nimittäin tulee tiukka paikka. Mitä noi oikealla ylhäällä olevat on? Lakuja?

 15. On käyty Bauhaussissa vai? Voisin laittaa tän seinälleni, rakastan työkaluja, valitettavasti yksipuolista rakkautta. Moottorisahaa jaksaisin vikitellä loputtomiin – ja naistenmallikin olemassa! Siis mielettömän upea kollaasi, sanoinko sen jo…

 16. Sirokko,
  Taidat olla samanlainen hörhö kuin minäkin… 😉 Pitäisköhän tänne joskus laittaa jotain sellaista yleisesti naisellisiksi kiinnostuskohteiksi tunnitettuja asioita. Äh, sitä varten on Lumppuja ja Lureksia!

 17. Nimenomaan, Lumppuja ja Lureksia keskittyy naiseuden herkkään ja kauniiseen maailmaan, jonne höyläpenkeillä ja porakoneilla ei ole mitään asiaa 😉

 18. Hitsin hieno sarja oranssia. Minä tykkään ihan kamalasti oikeista työkaluista. Hyvältä ne näyttävät oranssikollaasissakin.
  Onpa myös minulla ikioma moottorisaha.

 19. Savisuti,
  Kiitos. Tulen heti katsomaan 🙂

  Aimarii,
  Oikeat työkalut ovat tosi naisille! Varsinkin moottorisahat 😉

  Susupetal,
  Mä menin jo ohi siitä neljäkakkosesta 😛 … mutta kumpaan suuntaan…

  No kun et kerro mistä niitä lääkkeitä saa…. Ni sit on marraskuu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s