lepis by susupetal

Susupetal on suonut minulle aivan käsittämättömän suuren kunnian ja tehnyt mielikuvataideteoksen näin blogistanian välityksellä syntyneiden visioiden pohjalta:

lepis_pien

klik – (kannattaa käydä katsomassa alkupeäisteos!)

Aika hyvä ja todenmukainen, vai mitä!

Ripakintut.

Punaiset hiukset.

Otsis.

Kamera.

Kukkakärry… ( 😮 )

Kulmakarvat.

(Eihän kerrota Susupetalille, että minulla ei ole ikinä ollut kolttua päällä, eihän…)

Mutta tanssia osaan, tosin en tanssi:

22 comments on “lepis by susupetal

 1. Vautsivau! Hieno! Tuostahan voi tehdä ihan oman postimerkinkin – Lepismerkki- jos satut vielä vanhanaikaista postiakin lähetteleen (huom merkkien keräilijät, olkaa tarkkoina…)

  • Sirokko,
   Eikö olekkin, olen aivan muikeana täällä. Hyvä idea tuo postimerkkeily! Niitähän saa nykyisin teetettyä, joten täytyy kysyä Susupetalilta lupa.

 2. Nyt se sitten meni se anonymiteetti sulta Lepis, tästä tunnistaa sinut kyllä. Katsoo vain taivaalle ja se kukkamekossa lentävä, se on Lepis eikä lentokone.

 3. Pingback: vappuheila « Preivi

 4. No olen kyllä jo pitemmän aikaa ajatellut, että sinulla on jotain tekemistä kukkien kanssa. Nythän se selvisi. Tuo mekkohan on housupuku, minhousupuku.
  Näköinen näyttää olevan kuvasta päätellen.

  • Arleena,
   Sen verran uskallan yrittää tulkita taiteilijan ajatusmaailmaa, että tuossa viitataan Backyard Beauties -kukkablogiini ja ikuisesti epätoivoiseen yritykseeni opetella tunnistamaan luonnonkasveja. Joka ei siis onnistu!

   Toivottavasti ne housupuvut eivät enää ikinä tule muotiin!!! 😀

 5. Oi, kuinka hieno! Todella pirteä ja tähtiäkin vaikka kuinka, ja hieno kamera, sen bongasin heti. Minäkin tosin olen aina kuvitellut sinut pitkiin housuihin, mutta silti kannatan taiteilijan vapautta. Kokonaisuus määrää.

  • Eikö olekkin, Uuna. Olen tästä niin ylpeä, että suorastaan pakahdun riemusta. Housut yleensä, ovat paljon käytännöllisemmät tällaiselle harppojalle 🙂

 6. Tulin tänne takaisin sanomaan, että juuri tuollainen on minunkin kuvani ollut sinusta. Ulkonäöt ovat minun tuntemuksellani aina vähän heikoilla, mutta tuo sisäinen hehku!!! Ja ilo!! Ja kamera!! JA KUKKASET!!

 7. Kun on riittävän ihmeellinen ihminen, niin eihän voi olla kuin ihmeellisiä käsityksiä muilla 🙂

  Mites Halo ja Morgan, joko kävivät tunnistamssa sinut?

   • No, ne nyt vasta outoja on -niistä saisi todella oudot muotokuvat, hah 😉 Kaamea kosto… tai sitten ne eivät edes tajunneet, että kyseessä oli minun piirustukseni, vaan katsoivat vaan, että jaaha, Lepis se on sitten tullut kaapista ja laittanut kuvansa blogiin.

    Tänään sain hankittua Morganin Ihmisen osa-kirjan kirjahyllyyni. Herkullisen näköinen opus.

    Kai muuten huomasit, kun pääsin harmaakollaasissani taas kehumaan, että näin Patti Smithin livenä viime kesänä…

 8. Susupetal,
  No ne ON outoja tässä asiassa…. Niisä molemmista saisi kyllä aika ‘makoisat muotokuvat’, sillä molemmathan ovat levitelleet küviaan ympäri internettiä… voi miten paljon niistä saisikin irti! 😀

  Hyvä ostos! Morganilta on nyt keväällä vielä tulossa yksi uusi kirja. Odotan innolla!

  No, en huomannut kun en ole sitä vielä nähnyt. On tullut taas paiskittua hommia tämä ilta. Tulen kohta kunhan käyn värkkäämässä tuon veroilmoituksen ensin. See ya soon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s