31 comments on “Sunday Classic – 240509

 1. Hieno, hieno on tämä! Tykkään etenkin tuosta akustisesta kitarasta. Jotenkin hiljainen ja silti niin voimakas.

 2. Simon ja Garfunkelia en hylkää koskaan! Kerran syttynyt rakkaus roihuaa, vaikka välillä taustalla hiljaisena.
  Tämäkin laulu on tosi hieno, tässä on jotain keskiaikaista, mutta silti modernia..

  • Sooloilija,
   Ei, ei todellakaan voi hylätä koskaan! Kansanlauluhan tämä, joten keskiaikaisuuden kajo tulee ilmeisesti sieltä.

 3. Ihana! Kappale jota aikoinaan on tullut kuunneltua uudestaan ja uudestaan ja muutenkin duon kappaleet on ikuisia klassikkoja!

  • Yaelian,
   Laajassa skaalassa vielä! Huomasin tässä, ettei heitä ole paljoa soiteltu vielä klassikoissa ja attelin piristää porukan muistia näiden herrojen suhteen 😉

 4. Klassikko, omalla uniikilla tavallaa, ei voi väittää vastaan vaikken en enää tätä kuuntelekaan, aikoinaan kyllä tuli vinyylejä kavereilta lainattua.

  • Hirlii,
   Vähemmälle on jäänyt tässäkin huushollissa viime aikoina, mutta tuli mieleen että pitää tehdä jotain hankintoja tuohon suuntaan tässä kesän aikana.

 5. Hieno kappale, itselläni on ollut jokin parivaljakon tuplalevy(?) parhaita ja sitä on tullut kuunneltua paljon. Toinen kansanmusasovitus, joka iski oli se El Condor Pasa.

 6. Totta. Simon & Garfunkelin tuotantoon ei juuri koskaan kyllästy. Se vain on musiikkia niin aitona, yksinkertaisena ja kauniina.

 7. Joo. Eipä tarvitse nuo heput ihan kamalasti esittelyitä. Scarborough Fair on yksi heidän hienoimmistaan. Jotenkin vaan jannujen äänet pelaavat yhteen lähes historiallisen poikkeuksellisen hyvin.

  • Vaiheinen,
   Niinpä. Vieläköhän ne rimmaavat näinäkin vuosina. Olihan tuossa jotain paluukonsertteja maailmalla, mutta en ole kuullut niistä äänitettyjä versioita.

 8. ja heippahei, kävin äsken sekoilemassa tuolla sunnuntaiklassikon linkityssivullasi, ja hienosti onnistuinkin linkittämään vain sen itse klassikkosivun, mutta uusi yrtitys taisi osua oikeaan… 😮

  Pahoittelen siis, ja jos sen väärän linkin saa pois niin hyvä 🙂

  – Niin ja: S&G on kyllä ihana ♥

 9. Nuoruuteni peruskamaa. Siis itkiessä ja iloitessa. Mutta kysymys: vahingossa kuulin televisiossa (joku hittimittari?) Matin ja Tepon suomenkielisen version samasta kappaleesta. Ei ollut aiemmin kuultu. Surffailin ja tuttu sävelmä nappasi kiinni. Minun korviini se kuulosti hienolta. Mitäpä olet mieltä?

 10. Refanut,
  No jokin hämärä mielikuva tuosta biisistä on olemassa… tosin muistaisin sen Kirka ja Sammy Babitzinin esittämäksi. Jotain puita tai kukkia siinä kai oli. En muista oikeasti enempää, joten en valitettavasti voi tämän kummemmin vastata tähän kysymykseesi. Mistäköhän sen löytäisi?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s