Sunday Classic – teemasoitto 4

Lauantaina raikaa jälleen koululaisten toimesta ‘Suvivirsi‘, kesälaitumet häämöttävät ja jopa joku aikuinenkin jää kesälomalle. Myös ensimmäiset helteet ovat luvassa viikonloppuun! Tähän ajankohtaan sopiinee teemasoitto ennenkuin karavaanarit katoavat horisonttiin:

teema_kesa

Kesä!

18 comments on “Sunday Classic – teemasoitto 4

 1. Yaelian,
  Hyvä! Minulle tämä ei taida olla kovin helppo… No, katsotaan mitä löytyy 😉

  Hirlii,
  Telepatiaa laalalaa, vai miten se biisi meni… 🙂 Vaihtoehtoja on yllättävän paljon!

 2. Noohhh… Hyvä ehdotus, vaikka ei tämä nyt minullekaan iha helppo ole. Kaikki hienot biisithän ovat kesäbiisejä, mutta ei päinvastoin:-) Vaan keksinpä yhden kerrassaan osuvan, mutta luulen sen olevan aika pahasti voimasoitossa sunnuntaina. Arvelen, että ainakin 2 muuta on keksinyt saman kuin sain intuitiolla ensimmäisenä päähän. Mitäs sitten tehdään?:-)

  No okei. Keksin varalle jonkun toisen:-)

  • Vaiheinen,
   Tuskin sitä niin kannattaa ajatella ettei voi jotain soittaa, jos joku muu saattaa soittaa saman. Pahimmassa tapauksessa meiltä jää hieno repertuari komeita klassikoita kuulematta! Jos se nyt kuitenkin tuntuu siltä, niin sitten tehdään niin että kuunnellaan liuta kaikenlaoisia ja kaiken tasoisia kesäbiisejä. Ja sitten todennäköisesti palataan siihen alkuperäiseen aatokseen 😉

 3. Heh, saadaankohan kuulla Mungo Jerryn In the summertime monta kertaa 🙂 Se tuli ekana mieleen, joten pitänee kaivaa jotain muuta muistista.

  • jospa kaikki valitsevatkin jonkun ihka oman kesäbiisin, niin voi olla ettei tuo mungojerry biisi edes ole kenelläkään, tästä tuleekin jännää 😉

 4. hyvä mutta vaikea haaste, kun ei tullut edes tuo mungo jerry mieleen 😀 no, onhan tässä sentään vielä vähän aikaa miettiä..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s