unta ja puunausta

Stressinpoistoviikkoa olen hiljakseen vietellyt suursiivouksen ja nukkumisen merkeissä. Uni alkaa olla jo normaalin levollista ja mieliala huomattavasti leppoisampi. Pienimuotoista puuhastelua sellaisten kotiasioiden ääressä  joita ei ole koko talvena tullut harrastettua (olen jopa avannut telkkarin kaksi kertaa!). Lukemaan ei vielä pysty, mutta eiköhän se tästä ennen kesälomia ala sujumaan. Tällaista stressihuippua en ole ennen kokemnut, kuulluit vain ymmärtämättä kuulemaani, että ei pysty enää rekisteröimään lukemaansa. Nyt sen sitten tietää miltä kovalevyistä tuntuu.

Duuniviikosta selvisin onneksi puhumalla; tavaten ihmisiä, haastatellen ja neuvotellen. Paperit sain jättää rauhaan ja tietokoneen lähes oman onnensa nojaan. Iltapäivisin selvisi kotiin ihmisten aikoihin ja päiväunet ovat maittaneet. Kohta puoliin voi jo alkaa tekemään kesälomasuunnitelmia. Kesä siis tulkoon!

Word Press ei edelleen anna laittaa kuvia tänne Firefoxin kautta. Ilmoittivat vian olevan tunnettu ja korjaustoimenpiteiden työn alla. Liittyy jotenkin Google Gearsiin. Kävin ottamassa sen pois päältä, mutta ei auttanut. Seuraavaksi täytynee kokeilla sen pakottamista uudelleen asennukseen. Explorerin käyttöön otto tuntuu jotenkin ylivoimaiselta, kun kaikki internet toiminnot on keskitetty Firefoxin puolelle. Joten kuvatonta aikaa tässä blogissa vielä jonkin aikaa. Ehkä.

Advertisements

12 comments on “unta ja puunausta

 1. Hiljalleen leväten stressin voi melkein unohtaa….
  Kurjaa tuo kuva-ongelma, toivottavasti selviää…hyvää viikonloppua Lepis!

 2. Päiväunet ovat taivaallisia, niistä on vaan niin vaikea herätä.

  No, onpas ärsyttävää, kun ei kuvia saa laitettua -onneksi sinulla on nuo muut blogisi pahimpaan kuvanälkään.

  • Susupetal,
   Uskomattoman hyviltä ne taas maittavat muutaman kuukauden tauon jälkeen 😉 Sama ongelma kaikissa blogeissa, valitettavasti 😦 Täytyy aina vääntäytyä explorin puolelle postaamaan kuvia… ja sekös ärsyttää. Toimiikin niin hitaasti!

  • Hirlii,
   Mintenköhän sitä onnistuisi ensi talven nukkumaan enemmän? Oikeasti! Siitä on otettava tavoite. Tämän talven vähilla menemiset ovat ottaneet liian koville ja luonnolle.

 3. Hyvältä kuulostaa stressinparannuspuuhastelu ja paljon unta.
  Mulla on itselläni nyt aika stressaava duunirupeama, mutta tästä selvittyä odottaa sitten mieluisa työmaa syksyyn asti. Joten teen sitten vaan, koitan olla juoksematta seinillä ja keskeytän työt välillä ja kuvailen kukkia.

  • Hoover,
   Kohta kun tulee helteet, ei enää nukuta! Joten nyt on torkuttava varastoon 😉
   Kukkien kuvaus rentouttaa aina, sillä niiden edessä no hiljennyttävä ja nöyrryttävä odottamaan.

 4. Kiva että konsteja löytyy saada kevään ponnistelujen puristuksia pois.
  Uni purkaa hyvin kaikkea painolastia, liikunta tekee sen myös. Kumpaakin tarvitaan. Nukuin talvella monta kuukautta tavallista enemmän, ties kuinka monen vuoden univelkoja maksaen.

  Rauhallista viikonloppua!

  • Katriina,
   No onneksi löytyy. Tiedät tunteen. Aika lähellä tässä taidettiin olla totaalista tilttiä, mutta onneksi se helpotti ja kovalevy voi latautua taasen. Univelkojen nukkumien on oivallista puuhaa, toivottavasti joskus pääsen kanssa nukkumaan ne kaikki pois.

 5. Uupuminen taitaa poistua levolla ja aivojen leputtelu samoin.
  Uusin voimin sitten taas porskutellen, mutta rentoutuminen ja lepo pitäisi muistaa.

  Ihmeellistä, että kuvien lataus jumittaa. Toivotaan, että sekin selviää.

  • Arleena,
   En aikaisemmin oikein ymmärtänyt ihmisiä, jotka kertoivat moisesta. Nyt se on uskottava, kun itse sen koki. Pitkään sitä ei olisi kyennyt. Ja vielä kun ei luonto anna periksi hakea siihen apua. Tai kai sitä jaksoi tietäen sen kohta loppuvan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s