down to the bone

Kuulumisia

Nyt on kuulkaas puunattu niin että joka pinta kiiltää ja villakoirat karkoitettu nurkista lymyämästä.

Rannetta kolottaa. Onnistuin ilmeisesti jonkin sortin jännetupin tulehduksen siihen kehittelemään. Turvotuksesta päätellen.

Nyt en siivoa enää ikinä!

syreeni1

Sen verran kävin ulkona, että huomioin nämä kaunokaiset tänään 🙂

Tässä asunnossa 😉

syreeni2

Enkä malttanut olla photoshoppaamatta…

Uusi kämpää odottaa muuttokuormaa kuun vaihteessa, joten silloin tämä blogi saattaa hiljetä hetkellisesti. Riippuen Soneran aktiivisuudesta. Mutta jos viime kertainen vielä muistetaan, niin aikaa yhteyden luomiseen taas menee.

Sunday Classic ja loma

Sunnuntaiklassikot eivät jää kuitenkaan kesälomille. Ajattelin ajastuksella hoidella homman niin, että kaikki halukkaat pääsevät linkittämään biisinsä aina sunnuntaisin. Hyvinhän te tuolla pärjäätte ilman moderaattoriakin. Ja kai sitä sen verran nettiin jossain välissä pääsee, että vian sattuessa sen pääsee muutaman päivän säteellä korjaamaan.

Homma jatkuu

Seuraavaksi iskeydyn ilta-askareina kaappien tyhjennykseen. Jokohan sitä hannoisi heittää menemään (viedä kirpparille ja yleishyödyllisiin keräyksiin jotain roinaa ja etenkin vanhoja vaatteita…?)

Ja WP ei edelleen anna linkittää kuvia blogiin, joten tämä on poikkeuksellisesti postattu Explorerista… Yäk!

39 comments on “down to the bone

 1. Nätit kukkakuvat ja käsittely miellyttää tätä silmää! Jännä tuo muutto, sitä kun tekee muutaman vuoden tavarainventaarion, niin ei ymmärrä, kuinka ne on kaikki vanhoihin kaappeihin mahtuneet. Ainakin minulla on tapana kerätä kaikenmaailman “aarteita” ja miljoonalaatikoita:)

  • Kiitos System operator,
   Ei ne roinat enää tahdo mahtua näihin kaappeihin, ehkäpä siksi pitää muuttaa… Ei vain, mielessä se on ollut muutenkin jo koko tämän Espoon kauden. Tässä on liikaa betonia. Tavaramäärän kanssa painiskelen aina, kun en millään hannoisi heittää mitään menenmään. Koskaan!

  • Kiitos Kari,
   Eikö olisikin jännää, jos siihen touhuun joskus oikeasti saisi jotain järkeä. Vai pitäisikö sitä lopettaa sotkeminen… Ei, sitten olisi tylsää!

 2. Kauniita kukkaiskuvia. Siivoaminen on rasittavaa puuhaa ja muuttaminen se vasta onkin. Itse kun olen asustellut isossa omakotitalossa vuosikausia, en enää mahtuisi kerrostalokämppään lainkaan.

  Millos suuntaat tännepäin?

  • Haloefekti,
   Kiitosta. Ajattelin kerrankin tehdä radikaalia tyhjennystä. No minut tuntien se taas saattaa jäädä ajatukseksi 😉

   Enpä tiedä. Nyt ei oikein vielä jouda ja sitten heinäkuuhan katoaa kartalta tänä vuonna!

 3. Upeat nuo kukkakuvat! Tsemppiä tuon muuton kanssa, se vie voimia mutta on myös hyvä tilaisuus päästä eroon kaikesta ylimääräisestä krääsästä..

  • Kiitos Yaelian,
   Syreenit olisivat upeita ilman mitään suttaamisiakin 😉 Veikkaisin, tai toivon, että tämä muutto toisi niitä voimia.

 4. Ai olet muuttamassa, onnea siihen urakkaan! Muistan vieläkin karvaasti kuin Soneran kanssa viime syksynä taisteltiin pari viikkoa ennenkuin yhteydet saatiin pelaamaan. Silloin ajattelin, etten muuta vähään aikaa, ihan noiden nettiyhteyksien takia..

  Minäkin nyt kesän aikana ihan fiiliksen mukaan osallistun Sunnuntaiklassikkoon. Jos tulee mieleen joku hyvä biisi (elokuvista), sillä olenhan rajannut nyt klassikkoni siihen kategoriaan. Mutta kiva tuo, että laitat tuon linkityksen niin, että voi aiemminkin laittaa..

  Mutta jos on tunne täydellisestä lomailusta niin sitten lomaillaan.

  Hoidahan ranteesi kuntoon ennen varsinaista muuttourakkaa!

  • Sooloilija,
   No nyt ranne alkaa kestää jo tätä kirjoittamistakin. Yllättävän kauan meni ennenkuin parani.
   Sama härdelli oli silloin pari vuotta sitten kun muutin tänne Espooseen tuon Soneran kanssa ja nyt on varauduttava aivan samaan. Muutaman kerran soitin ja ärähdin, tosin eihän se niiden asiakaspalveluvastaajien vika ole. Täällä on Elisan verkko ja näiden kahden operaattorin keskinäinen hännän veto hidastaa normi-ihmisten palvelua. Harkitsen jo Welhoon vaihtamista.

 5. Hienosti käsiteltyjä kuvia! Varo nyt sitä rannettasi, että rauhoittuu. Helpompaa sanoa kuin tehdä, jos kerran olet muuttamassa. Kauhea ruljanssi, huh. Voimia sinulle!

 6. Upeat kuvat kyllä on. Mutta eipä muuta kuin onnea muuttoon ja varotaan niitä ranteita, ovat tärkeitä golfissa!

  • Kiitos Timo,
   Eipä sillä olisi golfia pelattukaan. Yrittivät houkutella, mutta kieltäydyin suosiolla. Ja nythän sinne ei edes tarkene ajatella menevänsä.

 7. Onpa hirmu kauniita kukkakuvia, nuuh, miltei tuoksu tuntuu. Vai muuttohommia sinulla, silloin sitä pääsee monesta turhakkeesta eroon. Tosin muutto sinänsä on aika rasittava juttu. Siispä onnea, uuteen kotiin !

 8. Muutto on siitä mukavaa, että voi hyvällä omatunnolla tsekata turhat tavarat tarvitseville tai kierrätykseen.
  Onnea muutossa, toivotaan, että mitään ei mene rikki eikä mitään huku ja linjat pelaavat heti ei hetken päästä

  • Arleena,
   Toivotaan todellakin ettei mitään mene rikki tai katoa matkalla. No eipä meikäläisellä mitään sen luokan arvotavaroita ole, että vorot innostuisivat ylettömästi. Tosin niille taitaa nykypäivänä kelvata aivan mikä vain. Pidetään peukkuja.

 9. Kaunista! Vai et muka siivoa, tommonen draivi päällä, mulla on hoitsun hilkka päässä kuntolomani jatkeeksi. Etkö voisi tulla viuhumaan meille luutuinesi? 😉

  • Krisu,
   En siivoa, en en en en en… 😉 Mitä jos vähän lattioita luuttuaisi… 😉 Nautiskele sinä nyt siellä kuntolomasi annista vielä ja pistä se miesporukkasi siivoamaan!

 10. Kaunista, kaunista. Mulla onkin sireenit vielä kuvaamatta tältä vuodelta 😀
  Hienosti shopattukin.

  Aletaan semmosta että ei enää ikinä siivota. Mä voin alkaa sun kaa.

  • Hoover,
   Aletaan vaan! Tosin olen aika huono pitämään tuon lupauksen, nytkin on tullut pestyä lattiat jo ainakin kaksi kertaa…

   Tänään ei tarkene kuvata!

 11. Upeita kukkakuvia. Pitkän aikaa mietin mikä kasvi on kyseessä…

  Ehkä kannattaisi näyttää lekurille sitä rannetta. Onnea muuttoon!

 12. Muutto tiedossa! Onnea touhuun, ja toivottavasti ranne antaa anteeksi siivoukseen hurahtamisen. Omani parani kivuista yhdessä yössä, kun pidin sitä suoraksi sidottuna, mutta turvotus jäi.

  • Katriina,
   No niin, taas! Pohdiskelin sitä sitomista, mutta en muistanut sitten enää. Yöt olivat kyllä aika kaameita sen jomotuksen kanssa. No, nyt helpottaa.

  • Kiitos Hamalainen,
   Miten meni avajaiset? Mulla oli vieraita ja en päässyt, mutta ehkäpä sitten taas kun tämä rumba on ohitse.

   • Oikein onnistuneet avajaiset kaikin puolin, väkeä riitti ja sää suosi. Tule ihmeessä, kun ehdit, täältä ei kadota mihinkään.

 13. Muutto – eipä käy kateeksi, on se vaan niin kamala urakka! Vaikka viehän se uuteen ja sikälis on useimmiten mukavaa uutta tulossa, kun vaan saa sen urakan päätökseen! Aivan ihania kuvia!

  • Inkivääri,
   Ei se paha ole. Minulla ei ole tapana kerätä mitään ihmeellisiä asioita ympärilleni. Ei muuta kuin omituisia 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s