Sunday Classic – 140609

Tämä biisi on soinut lähes koko viikon mielessä, taisi jostain radiosoitosta jäädä pureksittavaksi. The BeatlesienRubber Soul‘ albumilta löytyvä ‘In My Life’ on vuoden 1965 parhaimmistoa ja kestää kuuntelua vielä varsin mallikkaasti (kuten kaikki Beatlesit). Biisi on jälleen Lennonin ja McCartneyn käsialaa, tosin ilmeisemmin enemmän Lennonin sillä se kertoo hänen lapsuuden muistoista. Tarina kertoo Johnin koulubussimatkasta pitkin Liverpoolin katuja ja niihin liittyvistä muistoista. Ehkis tämä on sopiva biisi jälleen yhden muuton alla soitettavaksi 😉

– In My Live –

‘In My Life’ löytyy sijalta 23 Rolling Stone -lehden kaikkien aikojen biisilistalta.

24 comments on “Sunday Classic – 140609

  • Niin ja joistain paikoista jää hyvät fiilikset ja joistain ei jää mitään. Joissain haluaa käydä uudelleen vuosienkin jälkeen ja jonnekkin ei ole minkäänlaista kaipuuta… No, eläminen mennessä onkin tyhmää.

 1. Mieletöntä telepatiaa, olen hoilannut tätä pari viikkoa ja minun piti laittaa tämä soimaan videon taustalle, kun tein mainosta valkoisista taloista. Lauloinkin kappaleen, mutta se kuulosti niin kamalalta, että tein ihan toisenlaisen ääniraidan sitten.

  Tämä on mahtava kappale, tämä, Eleanor Rigby ja Girl ovat ehkä suosikkini Betalesien musiikissa.

  • Susupetal,
   No nyt oli siis lähellä ettei soitettu samaa biisiä 🙂 No, kyllä sekin päivä vielä tulee 😉 Olisit vain antanut olla. Minä en kuule taida pystyä pistää Beatlesien biisejä parhausjärjestykseen… Ei, ei pysty.

 2. Ma olen aina ollut Beatles fani, nuorena oikein fanaattinenkin jopa, siksipa aina ilahdun Beatlesin biiseista. Useimmiten kuitenkin kuuntelen heidan loppupaan albumeita, joten tama oli oikein mukava kuunnella jalleen. Mun suosikki albumi on Abbey Road, mutta toki tykkaan kaikista.

  • Itkupilli,
   No niin minäkin. Lapsesta asti. Muut soitteli kylällä kansanlauluja, meikäläisellä soi soittovekotin viritettynä keittiön avonaiselle ikkunalle jotta kuulin Beatlesia ja rautalankaa hiekkalaatikolle.

 3. Tällaiselle Beatles-fanille tämä on sunnuntaikierroksen paras biisi (oman valinnan lisäksi :)) ja In My Life on yksi suosikeistani muutenkin. Kiitos 🙂

 4. Vaikka Rollarit peittosi Deen levylautasella Beatlesin. Ei voi kun siunailla sattumaa, joka johdatti nämä neljä taituria yhteen. Loppu onkin pelkkää musiikin historiaa ja legendaa, edelleen jatkuvaa… Sanat loppuu hehkutukseen. Me ei olla soitettu, kun pidettiin Beatlesiä niin ilmeisenä. Oks’ kukaan täällä Classic’issa kerännyt Beatles-purkkakuvia?
  “Though I know I’ll never lose affection
  For people and things that went before
  I know I’ll often stop and think about them…”.

  • Timbuktun klaani,
   Joo, kuule nyt kun mainitsit niin mielen sopukoista pujahtivat esille muistot noista Beatles purkkakuvista, ne oli niitä levypurkkia siihen aikaan 🙂 Enää en syö purkkaa! Tuo on ilmeisesti se ikuinen vääntö Beatles/Rollarit, meillä se menee kausittain, mutta Beatlesit voittaa aina 😉

 5. In My Life on hieno biisi. Beatlesien lukemattomista helmistä yksi turhan vähän tunnettu. Valitettavasti en tältä koneelta pääse kuuntelemaan videota, mutta kuuntelen sen levyltä heti kotona 😉

 6. Sopivaa muuttomusiikkia: All these places had their moments…
  Jännä ajatella, että Beatlesit muistelivat vanhoja aikoja ihan nuorin miehinä jo vuonna 1965…

 7. Hyvä biisi! Beatlesit on aitoa klassikkokamaa.

  Nähtiin muuten British Libraryssä niitten alkuperäisiä sanoitusten kirjoituksia kuvitettuna paperille lyijykynälle. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s