29 comments on “Verge – 16

 1. Itse nukuin onneni ohi, mutta oikeastaan oikeana juhannusyönä pitäisikin valvoa. Onko nuo tämänkesäisiä raparpereja?

 2. Hauska kuva! Tästä ilmastakin sen huomaa, että juhannusta vietettiin liian aikaisin Nyt ‘ilma on kuin morsein!’ -sanoisi tätini tässä kohtaa.

  • Krisu,
   Jep, mikäs nyt olisi grillatessa. Toisaalta, ei se huono keli haitannut suuremmin. Joten tästä on nyt arkena hyvä nauttia 🙂

  • Sirokko,
   Raparperi on nii-in suurta herkkua, että tuossa kevättalvesta alkavat jo makunystyrät huutamaan armoa odotellessaan kevättä.

  • Harakka,
   No ei kai sillä Juhannuksella juhlana tässä muodossaan niin väliä, yöttömällä yöllä enemmänkin 🙂 Juhlitaan silti!

  • Katriina,
   Ei todellakaan niitä ei voi nukkua liikaa 😀 Tosin, nyt täytyy sukeltaa noiden muuttolaatikoiden kimppuun ja unhohtaa päikkärit.

  • Hoover,
   No periaatteessa, mutta ryöppäämällä voi syödä edelleen. No hätä. Ja olihan tuo alkukesä niin kolea, että jos äkkiä menet niin vielä kerkiät. Ei niihin kuole.

 3. Nyt kun sanoit, tosiaankin oikea juhannussää juuri tänään ja oikeana juhannuksena. Mitä menivät muuttamaan, nyt olisi satu auringossa juhlia.
  Rparperipiirakkaako sielä on tulossa.

 4. Mitä menivät muuttamaan, niinpä. Monta kertaa päivässä unten mailla? Täällä on alkanut mennä vuorokausi ja viikonpäivät jo ihan onnellisesti sekaisin loman ansiosta. Kesäyöt ! Aika ihanaa aikaa.

 5. On näistä kesä-öistä nautittava, Hirlii! Niin se vaan menee. Hyvä, että olet jo kunnon lomailufiiliksissä. Yritän myös päästä sinne vaiheeseen tässä pikkuhiljaa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s