Laatikkorumba

Terveisiä täältä muuttolaatikoiden keskeltä!

Huonolta näyttää, laatikot nököttävät tyhjillään ja pakkaaja sen kuin leikkii Picnikillä:

laatikot2

tyhjää täynnä

Näköharhaa, sillä en ole ollut laiskanpuikeana. Muuttoa edistävät asiat ovat sujuneet hyvässä mallissa aikataulujen mukaisesti. Kämppää on raivattu ja pyykit pesty. Mikä ihmeellinen juttu siinäkin on, että aina ennen muuttoa pitää kaikki mahdollinen pestä! Todennäköisesti sitä haluaa uuteen kotiin vain uutta ja puhdasta. Ja kun ei kerran saa uutta, niin sitten puhdasta.

Viime päivien suurimmaksi kompastuskiveksi on muodostunut paperi, sitä on ja riittää. Ronskilla kädellä olen kantanut sitä paperinkeräykseen. Mistä ihmeestä olen saanut päähäni, että teen niistä vielä jotain (?)! Tässä alkaa olla samoja oireita kuin Muorin muinaisessa matonkuteiden leikkuussa. Viisi vuotta tuo niitä leikkasi ja rullasi, kangaspuista ei ollut tietoakaan. Sitten rävähti loukuttaminen ja loppu onkin taidetta. Tällä kertaa minä luovutan ja kaikki paperintekopaperi lähtee kierrätykseen 😉 Mistään muusta en ole sitten vielä pystynytkään luopumaan kaikesta aikaisemmasta uhosta huolimatta!

Pakastin on syöty lähes tyhjäksi ja voi mitä mielenkiintoisia mössöjä sitä on tullutkaan kokkailtua viime viikkoina, mielenkiintoisen näköisiä ja äärettömän herkullisia 😉 Muutama pussi marjoja siellä vielä olisi. No, eiköhän ne saa näppärästi muutettua oli hellettä tai ei, matkahan ei ole pitkä.

Nettiyhteyksistä:

Nettitauko saattaa jäädä ennekoitua lyhyemmäksi, sillä vaihdoin operaattoria. Uusi liittymä tulee aina nopeammin kuin vanhan siirto. No, tässä vaikuttimena oli myös se, että uudessa osoitteessa on Elisan kuitu ja Sonera ei pysty toimittamaan sinne kuin 8 megan ADSL:n. Pääsen siis näpsäkästi eroon vanhasta liittymästä, koska eivät pysty toimittamaan sinne nykyisellä nopeudella uutta yhteyttä. Ja tällä kertaa täytyy kehua Soneran asiakaspalvelijaa, joka opasti minua ystävällisesti tämän asian tiimoilta. Parin päivän taukoon pitää kuitenkin varautua. Aina! Laitan kuitenkin ensi kuun ensimmäisen sunnuntain Sunday Classic -linkityksen jo sitten heti alkuviikosta. Saatanpa laittaa ajastuksella kaikki heinäkuun sunnuntait samalla kertaa, jos Mr. Linky sen vain sallii. Ja jos siellä tulee jotain ongelmia, niin laittakaa tekstaria ja voin käydä sen duunissa korjaamassa.

Vanha, se henkilökohtainen, sähköposti katoaa myös tuon operaattorin vaihdoksen myötä. Perustin jo GMail-tilin, joten etunimi.sukunimi@gmail.com on jo toiminnassa ja sitä aion käyttää vast’ edes. Niin ja tietysti työsähköpostia ja tuo myway-tili säilyy myös.

Lähden jatkamaan hommia!

24 comments on “Laatikkorumba

 1. Hahhah, sainko sinut picnic-koukkuun! Mahtava kuva, vaikka aihe on ylen ankea. Huh, en edes halua ajatella muuttamista. Sisua!

  Hyvä, ettei nettikatkoksesta tule pitkää, vieroitusoireet voivat olla kamalat.

  Jaaha, ja eikun odottamaan kutsua tupaantuliaisiin!

  • Susupetal,
   No arvaa vain minkä taas teit!!! No, ehkis pystyn pidättäytymään tässä lähipäivät… Ehkis! Tuosta hyvästä saisit kyllä tulla aputytöksi… 😉
   Sanoin sielle Elisan pojalle, että laittaa sinne teknikolle viestin että asiakkaalle saattaa tulla ankaria vieroitusoireita jos yhteyden luominen venähtää 🙂
   Tupaantuliaiset? Enhän minä ole ikinä sellaisia pitänyt… Kerkiän yleensä muuttaa ennenkuin saan kämpän tupaantuliaiskuntoon 😀

 2. Pitäisiköhän minunkin alkaa kokeileen tuota Picnicia? Kävin jo katselemassa sitä enkä vielä ehtinyt perehtymään kunnolla..

  Ehditkö/pääsetkö laittamaan Sunnuntaiklassikkoa muuttotohinoiden keskeltä?

  Meinasin ehdottaa, että pidetäänkö Michael Jackson-teema, mutta tulisiko sitten niin paljon samoja videoita ja biisejä? Osa youtube-materiaalista on kopiointikiellossa eikä monia saa edes tässä maassa avattua.. Joten voisi olla vaikea tehdä valintaa..

  • Sooloilija,
   Kannattaa kokeilla, mutta säästä sadepäivän touhuksi 🙂

   Ehdin laittamaan linkitykset illalla / yöllä, joten no hätä. Ajattelin kanssa sitä Michael teemaa, mutta totesin sitä soitettavan näinä päivinä aivan riittävästi radiosoitoissa muutenkin. Aivan normi sunnuntai siis tulossa.

 3. Kurkkasin jo että mikäs toi Picnik onkaan, mutta sehän on Flickrissä myös editorina ja sieltä hiukan tuttu. Tosin omalla koneella tehdessä sama muutos on myös kotikuviin kerralla.

  Hyvää muuton jatkoa, kuulostaa aika samalta stressaamattomalta menolta kuin mitä itte harrastan. 🙂

  Tosin nyt harmittaa kun eilinen hutera tunne oli taas paikkansa pitävä ja yöllä pari sellaista kovan palelemisen pätkää ja nyt aamulla 38.2 kuumetta. Rupee epäilyttämään, että onko se reissultapaluutauti tosiaan vakio – tosin Lontoon jälkeen ei ollu mitään.

  • Kyllä se nyt on sitten vain niin, Timo, että parasta pysyä kotopuolessa ja unhotaa kaikenlaiset matkailut! Lopuksi iäksi 😀
   Picnik vie kuule mennessään. Siinä on joitain sellaisia helppokäyttötoimintoja, joita Photarissa joutuu itse vääntämällä vääntämään. Joten pienen totuttelun jälkeen se saattaa jopa säästää aikaa.

   Paranemisiin!

 4. Muutto, huh. Paperivuoret, tuttu juttu. Ehkä suursiivous onnistuisi, jos kuvittelisi muuttavansa… Onko muuttomatka pitkäkin? Yritä jaksaa, jospa hetken olisi vähemmän kuumaan

  • Tuima,
   Suursiivouksessa se ajatus voisikin toimia hyvin! Helle ei haittaa, päinvastoin! Mitä enempi, sen enempi energiaa! Nyt tämä matalapaine ja tämän aamuinen sade hieman sotkee hyvää virettä 😉

  • Kiitos Harakka,
   Yllättävän näpsäkkäästi tämä etenee. Kunhan vain malttaa olla tekemättä laatikoista liian painavia 🙂

 5. Hyvää päivän ja loppuviikon jatkoa sinne komeaan muuttolaatikoiden seuraan.
  Muutto on rankka, etenkin, jos ei mitään saisi heittää pois.

  Onnea uuteen kotiin ja oliko se Elisa, joka muutta sinne myös.

  • Kiitos Arleena,
   Pitäisi heittää vaikka mitä pois, mutta… Minkäs sille ihminen luonteelleen voi 😉
   Elisahan se tällä kertaa, mutta ei sit muita lissuja.

 6. Picnic on mullekin tuttu, mut silti tykkään eniten XnViewistä 😉

  Varo ettet reväytä paikkojasi muutossa. Itse raahasin tässä taannoin vain yhden työpöydän yläkerrasta alakertaan ja jo tuli hartia kipeeksi, gorilla-syndrooma varmaan 😀

  Onneksi pääsit Sonerasta helpommin eroon kuin mä aikoinaan. Se olikin monipolvinen episoodi jossa tarvittiin jopa kunnallista kuluttajapuolen juristia uhkailemaan operaattoria että pääsin niistä lopullisesti eroon.

  • HaloEfekti,
   Eikös se Xnview ole hieman eri tarkoitukseen tarkoitettu kuin tuo Picnik?
   Selän päällehän tämä taas ottaa, mutta täytyy olla varovainen ja rehkimättä liikaa.

 7. onpa runollinen näkemys muuttolaatikoista 🙂 vaikka muutot ovatkin raskaita, niin on niissä se hyvä puoli, että ne ovat aina vähän kuin uusia alkuja ja samalla pääsee myös ylimääräisestä painolastista eroon.

  • Juanita,
   Jotain tästä urakasta on revittävä 😀 Tällä kertaa muuttomatka on niin lyhyt, että tuon uuden alun kanssa voi olla niin ja näin… Mikää muu ei näillä näkymin muutu kuin osoite ja laajakaistaoperaattori. Mutta eihän sitä tiedä mitä tässä vielä keksii kehittää…

 8. Stressitöntä muuttoa toivottelen. Itse olen muuttanut lukuisia kertoja ja mitä vähemmän kamaa on ,sitä helpompaa se muuttaminen on, liika tavara on kamala taakka,mutta onneksi muuttojen yhteydessä siitä on myös helppo päästä eroon! Minäkin hurahdin tuohon Pikniciin….

  • Kiito Yaelian,
   Minä en onneksi ole sillä lailla keräilijäluonne, että keräisin esineitä tms., mutta sitten jotkut asiat ovat sellaisia etten millään luovu niistä vaikkein niillä enää mitään virkaa oikeastaan ole.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s