muuttopäivitys

Eiköhän tästä selvitä! Tavarat alkavat olla pakkattuina ja laatikot siisteinä rivistöinä odottamassa muuttomiehiä. Jotain pientä on vielä, mutta siitä selviää aamulla. Tai oikeastaan suurta: sohvan tyynyt, petivaatteet sängystä ja talvitakit. Niin ja tietysti ruoat, mutta niitä ei ole paljoa enää muutettavana 🙂 Aamulla siirryn ulkoruokintaan ja tänään jo aloitin paperilautasten käytön. (Tiedetään, mutta jos niitä on tuolla kaapissa vuodelta yksi ja kaksi niin voihan niitä joskus pari käyttää. Niin! Ostamaan en lähde.)

Näillä näkymin blogit hiljenevät nyt muutamaksi päiväksi. Oi voi voi! No enköhän minä jotain tekemistä keksi Ellun sisään muuttoon asti. Toivotaan nyt, että tuo operaattori pitää lupauksensa näin pahimpana kesäloma-aikana. Toki voin mennä aina töihin surffailemaan, jos kovin ankaria vieroitusoireita tulee. Eiiii-ii! Tekemistä varmasti riittää ettei noin pahasti pääse käymään.

Päivitin äskettäin ensi sunnuntain Sunday Classic -linkin valmiiksi odottamaan. Oma biisi putkahtaa ajastuksella eetteriin oli siihen mennessä nettiä tai ei.

Matkamusiikkina Billy Joelin ‘Movin’ Out’ live-versiona:

So long, for now!

22 comments on “muuttopäivitys

 1. Jahas, muutto on jo ihan nurkilla. Onnea matkaan ja toivotaan tosiaan, että Ellu toimittaa piuhat ajallaan!

  Miksi tässä on muuten tagina “Espoo”???? HMM!!!

  • Ellu piti lupauksensa! Mitä miten niin, ei kai sulla ala pätkiä? Et kai kuvitellut minun Helsinkiin muuttaneen… tai Turkuun 😀

 2. Ajattele niin että kohta sekin ruljanssi on ohi ja pääsee asettumaan uuteen miljööseen! 🙂 Tapaamisiin! Toivottavasti Elisa ei heittäydy nihkeilemään…

 3. Mukavia muuttohetkiä! Hyvä, että on muuttomiehiä apuna, sillä voisi olla melkoista hikoilemista laatikoiden raahaaminen näillä helteillä 😉

  • Kiitos Henna, On niissä laatikoissa silti ollut nostelemista ja kaikkia lihaksia kolottaa 😉 Silti olisi ollut aivan kamalaa raiata niitä pidempiä matkoja.

 4. Vaikka inhoankin muuttoja yli kaiken, täytyy myöntää, että pieni kihelmöivä kutitus on sisikunnassa, kun luen ihmisten muutoista. Muutto on joka tapauksessa mahdollisuus järjestellä elämäänsä ainakin jollain tavalla uusiksi. Ja hävittää tarpeettomia tavaroita…
  Minulle muuttojen vaikeus liittyy päättämättömään luonteeseen. Kaikkien tavaroiden kohtalo on muutossa ainakin jollain tavalla “päätettävä”. Olet siis siinä asiassa jo voiton puolella!

  • MM,
   Minä olen tainnut muuttaa niin usein, että se menee jo aika rutiinilla. Vaikkei se mitään hauskaa puuhaa ole. Onneksi nykyisin saa noita palveluita. Tarpeettomien tavaroiden hävittämisessä minä olen niin onneton… Toisaalta en ole mikään tavaran haalija, joten kaikki on oikeasti tarpeellista mitä täältä löytyy, paitsi niissä vaatteissa. Jospa joskus vielä onnistuisi niidenkin kanssa.

  • Hoover,
   Kiitos, vaikka täytyy tunnustaa häpeäkseni että aloin silloin illalla olla jo niin väsynyt että kiukuttelin taas aivan turhia. Olisi pitänyt mennä vain nukkumaan. Nyt on niin huono omatunto taas.

 5. Ihanaa vaikka raskasta! Minä olen aina rakastanut muuttoja, kuin aloittaisi elämän alusta uusissa raameissa. Osa vanhaa aina pakostakin katoaa sivussa, mutta tekee tilaa uudelle, ihan hyvä niin. Kiirutta ei kannata kehittää, hiljaa hyvä tulee…

  • Sirokko,
   Joo, on se raskasta. Tuntee taas jokaisella lihassäikeellään nostelleensa ja kanniskelleensa jotain! Samaa mieltä täysin: hiljaa hyvä tulee 😉

 6. Voimia muuttoon, on aika lämpimät ilmat siihen puuhaan. En siis karehdi, tai ehkä hiukan, koska muuttoon sisältyy aina kutkuttava uuden siemen.

 7. Muutto on yes ja kivaa, jos ei ole liian kiire ja saa apua. Sinulla on muuttomiehet, joten sujuvaa muuttoa sinulle. Pärjäät varmaan pikku nettipaussistakin hyvin.
  Uudessa on kiva pistää tuulemaan.

  • Aimarii,
   Laskeskelin, että muuttomiehet tulee edullisemmaksi niin ajallisesti ja rahallisesti kuin olisi vuokrata joku pakettiauto, ajella edestakaisin, haalia kavereita muuttamaan jne. Nettipaussi meni niin hyvin etten edes huomannut 😉 Lyhythän tuo oli. Tämän pituisia nettitaukoja tulee aivan normaalissakin elämässä.

 8. Hyvää muuttoa, ja pitkää pinnaa, jos helteet jatkuu.
  Mutta on kiva sitten kuitenkin, alkaa kuin jotenkin uusiaikakausi sulle, kun pääset uuteen asuntoon.

  • Harakka,
   Onneksi oli helteet, matalapaineella en olisi saanut mitään aikaiseksi! Tää uusi kämppä on kuule aika namu 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s