Sunday Classic – 050709

Lou Reediä pitkästä aikaa. Epäilyttävästi loistava biisi:

Vicious

Tämä biisi löytyy tuolta loistavalta, vuoden 1972, ‘Transformer‘ -albumilta. Albumilta löytyy myös ne muut klassikoissa jo ikisuosikin aseman saaneet Lou Reedin biisit kuten: ‘Walk on the Wild Side‘ ja ‘Perfect Day‘. Albumi oli Reedin läpilyönti lätty, vaikka biisit olivat ‘Velvet Underground‘ ajoilta ylijäänyttä tavaraa. Eipä uskoisi!

Minäkin olen tainnut olla hieman ‘vicious’ viime aikoina, mutta ei siitä taidetta tässä tapauksessa kannata tehdä 😉 (eikä viedä liian pitkälle)!

23 comments on “Sunday Classic – 050709

 1. Miksiköhän mulla ei ole oikein henkilökohtaista suhdetta Lou Reediin kuin Perfect Dayn osalta? Olen kyllä kuullut Velvet Undergroundia mutta vaikka taidon tunnistaa, se ei niin nappaa henkilökohtaisella tasolla.

  • Halo Efekti,
   Miksiköhän…. No ei oikeastaan ole ollut koskaan meidän yhteisellä soittolistalla Lou-poika. Ja vähemmän radiosoittoakin tuo saa. Ei kai sitä kaikkiin voi luoda suhteita 😉

  • Yaelian,
   Olin pitkään Lou Reed unohduksessa ja nyt menneen vuoden parin aikana hän on taas kivunnut suosikkilistan kärkipäähän. Kelpaa kuunnella.

 2. Lou Reediä soikin Klassikoissa aina aika ajoin, ja se on hyvä. Mielelläni kuuntelen, mutta silti ei tule tunnetta, että nyt pitäisi levy saada eli hän ei minuun tule ihan kiinni iholle, vaikka pidänkin.. Joillakinhan on juuri sellainen suhde mm. Elvikseen..

  • Sooloilija,
   Minulle Lou on nyt taas tullut iholle, ostin jonkun vanhan kokoomaboxinkin tässä hiljattain. Louta, ei Elvistä 🙂

 3. Tämän jälkeen pitää kyllä laittaa tuon levyn hankinta harkintalistalle. Tosi hieno tämäkin!

 4. lou on vaan yksinkertaisesti loistava.. *huokailee*.. velvet- ja reed-levni ovat varastoituina suomessa, mutta onneksi sunnuntaiklassikoissa pääsee louta kuuntelemaan. tämäkin täytyy soittaa useampaan kertaan 🙂

 5. Minulla taitaa olla nirso päivä, mutta ei oikein uponnut. Perfect daystä tykkään kyllä, mutta tämä oli tylsähkö.

 6. Pingback: Sunday Classic no. 1 in Memoriam | Parallel Lines

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s