luontokuvia ja tekniikkaa

Olemme saaneet kotimaisen kasvikuvaukseen ja niin kuvaustekniikkaan kuin kuvankäsittelyyn liittyvän uuden blogin iloksemme. Oulun seudulla vaikuttava PlantPhotoBlogin, Kuvia puistoista ja puutarhoista ja Kuvaannollista-blogien Lassi on perustanut tämän kutkuttavan mielenkiintoisen blogin yhdessä vaimonsa Leenan kanssa.

Olen pitkään ihaillut pääasiassa Lassin julkaisemia kasvikuvia, mutta myös Leenan kuvankäsittelytaitoja on väläytelty noissa yllämainituissa blogeissa. Nyt tässä uudessa blogissa yhteistyö on ottanut harppauksen uuteen suuntaan. Viime aikoina Lassin kuvat ovat muuttuneet pikkuhiljaa kokeellisiksi taidekuviksi ja tämä uusi blogi on suoraa seurausta tuosta iloittelusta. Leena on kehittänyt kuvankäsittelytaitojaan lisäopinnoilla ja on alkanut myös kuvaamaan kasveja tämän kesän aikana. Blogissa käsitellään kasvikuvauksen tekniikoita sekä kuvankäsittelyn suomia mahdollisuuksia tehdä hyvistä kuvista vieläkin upeampia taideteoksia.

Käykääpä kurkkaamassa CombiPhotoBlogin antia tästä linkistä! Kaunista ja mielenkiintoista! Inspiroivaa!

Advertisements

14 comments on “luontokuvia ja tekniikkaa

 1. Ooh, kävin pikaiseen kurkkaamassa linkkejä ja hyvältä näyttää. Menenpä uudelleen jahka jaksan asettua. Kävinkin juuri tänään kuvaamassa kukkasia. Ensi kerralla voisi ottaa makrolinssin mukaan.

  • Eikö olekkin hienoa, Elegia. Silmä lepää niissä kuvissa! Et ole pukahtanut mitään tuosta macrolinssistä! Kerro lisää. Tai mieluimmin mene kipin kapin sen kanssa kuvaamaan 🙂

  • huh-uh, kiitos, kiitos, tuntuu jo ylisanoilta, mutta tiedän että lepis on kurkkinut koko ajan blogeihini. Ilotulitusta olisi tosiaan tarkoitus jatkaa, tai no, kai seuraavaksi ilo-tuuletusta, sillä tänään on ollut hyvin heiluva keli. Jätevesikaivokauppias vain ahdistaa ja vie hyvää kuvausaikaa.

   • Lassi,
    Aina kun tulee vastaan jotain todella mielenkiintoista ja kaunista, niin siitä on kerrottava muille kavereille 🙂

    Tuulikuvat ovat niin mielenkiintoisia!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s