Sunday Classic – 190709

Little River Bändiä jälleen. Lupasin viime marraskuussa palata asiaan aina silloin tällöin. Nyt tuli sopiva hetki tälle biisille:

Cool Change

‘Cool Change’ oli vuonna 1979 ilmestyneen ‘ First Under the Wire‘ -albumin suuria hittejä. USA:n Billboard listoilla se nousi tuolloin sijalle 10. Minusta se on vain yksinkertaisesti hieno biisi! Tuo live versio ei ehkä ole laadullisesti niitä parhaimpia, mutta voit käydä kuuntelemassa laadukkaamman täällä. Siellä on muuten aika hieno videon pätkäkin.

11 comments on “Sunday Classic – 190709

  1. Vieras on minullekin. Tuo linkin takainen kappale soi todella paljon paremmin. Ei vallan huono, vain vähäistä mahtipontisuutta noissa nousuosissa. Ne pianojaksot ovat todella kauniita.

  2. Kiitos Lepis !

    Kuuntelin ensin tuon, mikä oli tässä ja sanoitus oli aivan nappi, samoin tykästyin laulajaan. Ja sitten kävin tuolla toisaalla. Ja Wau ! Lempieläimeni delfiinit siellä. Ihanaihanaihana. Katson heti uudestaan. Kerran, vuosia jo sitten, silloinen työkaverini toi suomalaisen delfiinitutkijan kertomuksia delfiineistä ja nauhalla oli delfiinien kommunikaatiosta paitsi huikeita juttuja niin huimia ääniäkin.

  3. ihan uppouusi tuttavuus, mutta hyvältä kuulosti ja delfiinien pulikointia oli hauska katsella. kannatti kuunnella tuo laadukkaampikin versio, vaikka ei livekään minusta huono ollut. niiden ansiona on yleensä bändin näkeminen, vaikka äänentoisto saattaa välillä olla yhtä mierdaa 😉

  4. Nämähän ovat aivan höpön-höpön juttuja! On siinä muisti kollektiivisesti hukassa! Soitin bändiä silloin marraskuussa! Voi voi! Lisää tulee kunhan joutaa 😉 Ilahtunut olen, että olette kuitenkin suhtautuneet positiivisesti tähän yhteen suosikkibändeistäni 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s