Sunday Classic – 260709

Täytynee vaihtaa valkoiset mustaan, kun kerran näin komeasti laulelevat pitkistä ja viileistä naisista mustissa koltuissaan. Jaa, ei käy. Siinähän lauletaan todellakin koltusta. Eikö vain:

Long Cool Woman in a Black Dress

Näin naisten viikon jälkimainingeissa sopii soittaa The Hollies -yhtyeen vuoden 1972 hittibiisi. Tämä löytyy Distant Light -albumilta, joka ilmestyi jo bändin kovimman suosion loppupuolella. Bändin pitkäaikainen solisti, Allan Clarke, esiintyi viimeistä kertaa tällä albumilla. Itse asiassa ‘Long Cool Woman in a Black Dress’ julkaisiin singlenä vasta Allan Clarkin lähdön jälkeen ja biisin nousu USA:n listoilla kakkoseksi sai hänet palaamaan ruotuun. Tämä on muuten ainoa The Hollies biisi, jossa ei kuulla taustalaulajia.

29 comments on “Sunday Classic – 260709

 1. heh, täällä tulee mustassa koltussa nopeasti hiki eikä tuota pituuttakaan oikein löydy, ellei sitten korkojen kanssa, joten se siitä viileydestä 😉 mitä kappaleeseen tulee, niin ihan vieras hittibiisi, mutta mukavasti komppasi, piti kuunnella toiseenkin kertaan!

 2. Täälläkin tulee mustassa koltussa hemmetin hikiseksi,tosin puserot on mustia….Tämä oli ihan tuntematon kipale, mutta ihan kiva meininki…

 3. On yksi musta kolttu, mutta sitä ei toivottavasti tarvitse ihan lähiaikoina käyttää. Pituuttä ei ole, mutta leveyttä on. Biisi ei mennyt kolttuun eikä koltun allekaan.

 4. Mullakin on just päällä musta kolttu, mutta en ole pitkä enkä viilee, joten tämä ei kerro minusta. En olisi tätä Holliesin kappaleeksi tunnistanut enkä ole tainnut kuullakaan aiemmin. Aika jännä verrattuna niihin muihin kuulemiini.

 5. Yksi pitkä,kolee täälläkin… 🙂

  En kyllä Holliesilta tätä piisiä edes muistanut, mutta hyvinhän se svengasi. Ja tytöt oli mielessä 🙂

 6. Musta t-paita täällä, mutta pituutta on niin vähän..

  Tämä on jotenkin tutun kuuloista, hieman tuo CCR:n mieleen, mutta on silti oma saundi..

 7. Musta hame päällä täälläkin ja pituuttakin riittää…tuosta koleudesta en oikein tiä ku on ollut niin kuuma päivä, että vieläkin hiostaa ;o) Mikskähän mullekin tuli tästä CCR mieleen ?
  Hollies oli kyllä hyvä gruuppi kaikinpuolin…

 8. Mustaa mekkoa olen käyttänyt viimeksi, öööö, no on siitä aikaa. Näitä vaaleita shortseja ja punaista toppia ei siis lasketa? Epistä! Mutta biisi oli nasta ja herroilla asennetta. Niin se aika kuluu…

 9. Minunkin pitää kai aloittaa viittauksella asuteisiini. Mutta jos ei kuitenkaan. Tämähän svengaa kuin hirvi. Kovasti CCR-tyyppistä meininkiä.

 10. No minä en ole pitkä enkä kolee. Valitettavasti. Mutta mustaa kolttua löytyy.
  Minustakin kuulostaa kovin CCR:ltä. Mainiota. En muista kuulleeni aikaisemmin, Holliesilta muuta kylläkin.

  • Mymskä,
   Samoin, kts. Sooloilijan komentin vastaus. Tuskin olen koskaan kuullut tätä kotimaisilta radiokanavilta, muualla vain.

 11. Ei, ei kolttuja, hukkuu sellaisiin, musta kyllä on aina hyvä väri. Mutta tämä biisi oli hieno, yksinkertainen ja toimiva. Ja laulajalla on oikeanlaista särmää.

  • HannaH,
   Arkkitehdit tykkää pukeutua mustaan! Kaippa tämä sitten on joku arkkitehtien salainen biisi… The Holliesseissa on särmää!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s